Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta K..

calidiol - proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość Marta K..

witam, moja mama bierze od jakiegoś czasu areozol CALIDIOL ( z estradiolem), musi brac hormony ale tylko ten lek może brać ze wzgl zdrowotnych :( i tu jest problem - od 2 tyg dzwonimy do wszystkich aptek i hurtowni farmaceutycznych w Polsce ( i Czechach) i nigdzie tego leku nie ma!! to jest bardzo ważne proszę jeżeli któraś z Was zna ten lek i wie gdzie można go dostać ( w Polsce lub za granicą ) prosze o wypowiedz i informacje dziękuję

Gość Marta K..
upupupup

Hmmm... mam ten sam problem. Tez poszukuje tego leku, ale niestety jak do tej pory nigdzie nie moge go kupic. Jezli tobie Marto udalo sie znalezc i kupic Calidiol bylabym wdzieczna ze jakiekolwiek informacje. Dziekuje, Helena

Gość neya
Mam ogromną prośbę jeżeli wiecie gzie można zakupić CALIDIOL proszę o informacje.

Gość kalila
Witajcie, moja mama również używała tego leku i jak do tej pory jest nie zastąpiony, wszystkie plastry które używała mogą sie schować. Z tego co słyszałam to jest to francuski lek i jest tam do sprzedania, tylko że pod inna nazwą. W Czachach także był, również pod inna nazwą, ale podobno z naszymi okolicami nie podpisano dalszego kontraktu i lek wycofano. tak mnie poinformowano w aptece. Jeżeli będziecie mieć jakieś konkretne inf, jeżeli będzie to się dało gdzieś kupić to proszę o informację.

Gość neya
Z tego co wiem ,to Calidiol został wycofany z produkcji ponieważ były skargi na śluzówkę nosa.

Ja bralam go w Grecji pod nazwa Aerodiol, ceny nie pamiętam, bo miałam refundację 100% ?nie to co w Polsce.../ ale był to ten sam lek