Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman z miasta

gdy żona jest ciapą i się jej wstydzę

Polecane posty

Gość Roman z miasta

zeby nie było-kochaj ją ale coraz bardziej zaczyna mi to przeszkadzać to,ze nie jeździ samochodem to,ze zarabia 1000 zł to ze sie spasła i ma celulit to ze oglada nonstop klan, plebanie i inne pierdoły to ze lezy jak kłoda w czasie seksu to ,ze ..bede z nią biede klepać do konca zycia wczoraj bylismy na ognisku kobiety w naszym wieku /a nawet młodsze/ maja firmy ,sa obrotne... nie ,nie rozwiode się więc właściwie nie wiem po co to wszystko pisze ot tak chyba?

Gość kasiasita
roman buziola masz {kiss]tak żeby żona nie widziała:)

Gość kasiasita
😘 tak miało być

Gość duperelki
a ty ile zarabiasz?

Gość Roman z miasta
4800 brutto, ale jestem inżynierem a nie absolwentem jakiejś tam politologii nie wiedzieć po jakiego grzyba komu potrzebnej hehe

Gość majjka
przestań kopiowac idioto cudze topiki😡

Gość ewelinay23
ciekawa jestem ile ty zarabiasz, a 1000 zl to wcale nie jest malo, piszesz ze bedziesz klepal z nia biede do konca zycia to odejdz najlepiej i pewnie i ona odpocznie od ciebie, jak taki jest obrotny, przedsiebiorczy to sam otworz firme , a moze i zona sie ciebie tez wstydzi:)???

Gość duperelki
e tam roman, moze ty faceta potrzebujesz a nie zony?:P szczurek :P

Gość może jej pomóż troszkę
skoro ją kochasz, to powinieneś o nią dbać.... każdy się czasem może pogubić.... od tego ma się kochającą osobę u boku, aby pomogła... zabierz ze sobą na siłownię (rozumiem, że sam dbasz o siebie), rowerek, poranne bieganie...... podrzuć jakiś pomysł na firmę, lub pomóż napisać CV i rozesłać..... kup w prezencie jakąś ciekawą książkę itp....

Gość szalona32
ha ha ha Roman z miasta,swietnie,super,niezle kontra do tematu -gdy maz jest ciapa.Dobrze zrobiles bo tej babie z tamtego tematu ktos powinien solinie dogadac.

ewelinka ten topik powstał na wzor i podobieństwo przeczytaj ten drugi to zrozumiesz autora

rece mi opadaja jak to czytam, a nie zauwazyles ze jest taką jak ją nazywasz \"ciapą\" przed slubem? pewnie stwierdzisz ze taka nie byla wtedy, ze zmienila sie po slubie to w takim razie pomysl o tym ze Ty na to wpłynąłes. Te \"zarzuty\" ktore tu wymieniasz sa tez Twoja wina ze oglada jakeis pierdoly w Tv moze oglada bo to jej jedyna rozrywka w zyciu bo Ty jej zadnej innej nie potrafisz zapewnic, ze podczas sexu lezy jak kloda moze dlatego ze Ty jestes taki kiepski i on tylko czeka az z niej zejdziesz, i to o tych zarobkach klepaniu biedy i własnej firmie jesli piszesz tak to znaczy ze Ty tez nie zarabiasz kokosow i nie masz wlasnej firmy jesli twierdzis ze bedziecie tacy biedni do konca zycia to moze sam badz obrotny i zadbaj o wasza przyszlosc w koncu to Ty ejstes facetem a nie ona!!!

Gość majjka
herbatko przeciez autor sie nabija ..z mojego topiku

BRAWO Herbatka!!! A swoją drogą współczuję żonie \"Romana z miasta\" że wyszła za taką szuję, która na forach wypisuje takie rzeczy o niej zamiast z nią porozmawiać szczerze w cztery oczy, delikatnie powiedzieć o swoich odczuciach i przede wszystkim zapewnić jej dostatnie życie, pełne rozrywki, żeby nie musiała pierdół w TV oglądać!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy!!!!!

Gość no a gdzie ten 2 topik
dajcie linka ;)

Gość fffffffffafa rafa
Roman, ale za to masz chujowe imie, przegrales zycie :)