Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia21...

do kobiet_z iloma facetami spalyscie???

Polecane posty

Gość a ja mam 24
ja jestem pewna :D On też :D

Gość Maała
z jednym :) moim pierwszym facetem, z którym jestem od prawie 3 lat :) a mam 23 lata

Gość upp

Gość O.. la ... la
a ja mam 50 i spalam z ponad 70 :D:D:D ale kto tam liczy. zaden nie byl mezem i nie chce zeby byl. A po licha mi mordowac sie z chlopem, co to ja sluzaca?

Gość zosia_samosiaaaaa
a ja bym chciala isc do lozka tylko z jedym-obecnie mam chlopaka od ponad roku i juz zaczynaja sie te tematy... i ja sie boje... chce z nim to zrobic,ale jaka ja mam pewnosci,ze on bedzie tym jedynym... żądna... pomozcie mi...

Gość lilia21.........
zosia samosiaaa ile masz lat? to po pierwsze jesli chcesz go sprawdzic czy zalezy mu na tobie czy tylko na sexie powiedz mu ze ...chcesz zaczekac do slubu jesli to zrozumie to jest wartosciowym facetem.Ja bym ci radzila zaczekac poniewaz jak on sie nie okarze tym jedynym a stracisz z nim dziewictwo bedzoiesz zalowac gdy poznasz tego jedynego i nie bedziesz mogla mu dac tego najwazniejszego czyli dziewictwa.niby dla facetow to nei jest wazne ale naprawde jest i to bardzo.ja tez mialam duzo okazji ale czekalam i nie zaluje:)

Gość asieńka25
Mam 25 lat,spałam z 3 facetami, od 5 lat sypiam z tym samym ale strasznie mnie korci jakaś odmina :P

Gość zosia_samosiaaaa
lila ja 23 on 25 (oboje tego nie robilismy) ale on na to nie pojdzie... na pewno nie bedzie chcial seksu dopiero po slubie,zreszta ja tego nie wymagam... po prostu na te chwile nie jestem pewno w 100% czy bedzie moim mezem... kurcze sama sie wkopalam juz mu obiecuje seks od jakiegos czasu:( zaczelam jesc nawet tabletki... chce sie z nim kochac bo go kocham ale chce to zrobic tylko z jedym facetem,bardzo mi na tym zalezy... on tego nie rozumie... ale wiem,ze mnie kocha

Gość a tata marcina powiedziała
z 2 facetami i jak narzie to daje sobie spokoj z tymi pajacami :O

Gość mam 28
spalam z 1. :( sypiam z nim od 3 lat. wiec pierwszy raz mialam w wieku 25. nie chcialam robic tego z byule kim. a teraz korci mnie odmiana...

Gość ttrzydziestolatka
nawet nie probuje liczyc bo i tak bym, dokładnej liczbny nie spamietała trochę się tego uzbierało :P ale już od roku tylko 1 i niech tak pozostanie :D

Gość ttrzydziestolatka
nawet nie probuje liczyc bo i tak bym, dokładnej liczbny nie spamietała trochę się tego uzbierało :P ale już od roku tylko 1 i niech tak pozostanie :D

Gość okt
a ja mam 19 lat i spalam z 2 zanim skonczylam 19 juz nie moge doczekac sie nastepnych:p

Gość lo lo lo lo
z 5 spalam i mam 24 lata:) ogolnie dziewidza nie jestem od 18 roku zycia i po pierwszym partnerze(ktoremu dalam po roku) posypalo sie ich:P

Gość lilia21....
zosia radze ci powiedziec mu ,ze chcesz to zrobic z kims kto bedzie potem twoim mezem .nikt cie nie zmusza do sexu.twoje ciato twoj wybor.ja bym to z nim zrobila jak bym miala 99% pewnosci ze on chce byc ze mna i chce slub jesli zalezy ci na tym jednynym poczekaj az sie upewnisz.potem moze byc tak ze on odejdzie i na twojej drodze pojawi sie ten jedyny i co wtedy .zawsze jest fajniej gdy czekasz na ta milosc wielka i jedyna i wlasnie jej mozna dac to cos:).ja traktuje sex jako cos tylko dla tej jedynej osoby jako czesc milosci ktora do niej czuje.

Gość pytanko X ttt
a jak widzicie spanie w kilka par, no i oczywiście wymiana?

Żaden facet z którym do tej pory spałam nie będzie moim mężem. A co tam- faceci chcą na żony dziewice, to ja chcę prawiczka:classic_cool:

Gość BMBD
Laski ale mnie zdołowałyści. Przez całe zycie słyszałam żeby zaczekać na tego jednego jedynego. I czekałam, a on sie nie zjawiał. Kiedy moje koleżanki experymentowały ja byłe niewzruszona i nadal czekałam, czekałam, czekałam i czekałam. Kumpelki pozakładały rodziny i porodziły dzieci a ja wciąż czekałam... Dotrwałam do 28 roku zycia i zaszalałam z pewnym Latynosem. Dziś mam 31 i zastanawiam się co mnie podkusiło z tym czekaniem...Mojego Księcia z Bajki wciąz nie ma......

Gość a czy przed ślubem
czy juz po?

Gość najważniejsze żeby
nie spać z facetem niższym, bo wtedy sex bankowo będzie do luftu !! :)

Gość lilia21..
do BMBD wiesz to czy go spotkasz w wieku 17 lat,24 czy 56 to nie zalezy od ilosci facetow z jakimi spalas.przeciez facet ktory ma kobiete na skinienie reki nie bedzie brac z nia slubu bo pomysli ze jak mu dala to da innym.nie martw sie znajdziesz jescze :).wyjdz wiecej na miasto czy dyskoteke pokaz sie swiatu!!

Gość ja z 3 i mam 25 lat
od roku jeden, jedyny, najdrozszy, ostatni, moj maz :-)

Gość zosia_samosiaaaa
ale Lilia 21 ja nie chce byc egoistka, faceci maja swoje potrzeby... nie chce byc egoistka... co ja mu powiem? chce isc do lozka tylko z jedym facetem ktory bedzie moim mezem- on na to,czyli co oczekujesz deklaracji? przeciez jestm z nim 14 miesiecy... to za szybko na takie deklaracje z jego strony, boje sie,ze sie wystraszy... kocham go,nie chce zeby mnie zostawił... nie moge od niego wymagac takiego poswiecenia przeciez...raczej jestem pewna,ze mnie kocha...

Gość zosia_samosiaaaa
obiecalam mu seks w marcu (mialam na to ochote,ale jak doszlo co do czego to zmienilam zdanie, teraz znow sie pytal kiedy to zrobimy podalam czerwiec :( nawet zaczelam jest tabletki o czym on wie-boszee co ja najlepszego narobilam :( najpierw mu obiecuje pozniej zmieniam zdanie... :( tak nie mozna przecież... :(

Gość kiki24
ja spałam z jednym, z miom obecnym chłopakiem z którym jestem od 5lat, zrobiłam to po roku znajomosci, z miłosci, miałam 19llat, wierzyłam ze to będzie mój przyszły mąż bo tylko mężowi chciałam się oddać, mam nadzieje ze nim zostanie.

Gość lili21...
zosiu ale mysle ze ty sama nei wiesz czy tego chcesz .mysl o tym co ty chcesz a nie on.jak cie kocha to bedzie czekac wiec sie tym nie martw.jesli jestes gotowa i jestes go pewna...jesli nie to poczekaj.pomysl czy chcialabys miec z nim dziecko .wiem ze jesz tabletki(ktore swoja droga sa szkodliwe i zdradzieckie)ale zawsze jest jakis % ze mozesz wpasc moja kolezanka jadla i ma teraz dziecko:) wiec zastanow sie nad tym czy bys chciala go jako ojca twojego dziecka.jesli odpowiedz bedzie twierdzaca to chyba to jest ten jedyny,jak umiesz sobie wyobrazic z nim zycie ,slub,dzieci..

Gość ja mam tak
mam 22 lata , spałam z 8 facetami , zaden z nich nie miał być moim mężem , straciłam cnote w wieku 19 lat

Gość zosia_samosiaaaa
to on mnie namowil na tabletki, je nie chcialam :( ale wiedzialam,ze bedzie mu przykrko jak znow nie wezme... mieslismy sie na nie skladać, ale doszlam do wniosku,ze to bezsensu-bo jak zaplaci bedzie "wymagal" wiec wole kupowac je sama... chcialam brac od czerwca ale mowil,ze juz lepiej od maja bo zobacze jak dzialają itp. zgodzialm sie... nie mam do niego zalu, moglam sie nie zgodzic... ja sobie wyobrazam go jako ojca moich dzieci,ale nie wiem czy on sobie siebie w takiej roli wyobraza... ja chce z nim byc... zyc. on o dzieciach nie mysli-ja tez nie, wiadomo jeszcze mloda jestem... jak bym wpadla to powiedzial,ze jakos je wychowamy itp. ale wiecie pewnosci nie mam,ze nie odejdzie... o slubie tez nie mysli, nie lubi rozmow na te teamty... ja chce seksu, bardzo go kocham,ale on musi sie zdeklarować... choc troche... nie wiem jak z nim o tym porpzmawiac zeby sie nie wystaszyl... pozdrawiam!!

Gość lili21...
zosiu 14 miesiecy zwiazku to juz duzo czasu moj po nieco ponad rok sie oswiadczyl a ma 24 lata ja prawie 22:). jesli nie daje ci zadnych gwarancji i unika tematu slub i przyszlosc to bym sie zastanawiala...pamietaj ze jesli jestes uczucia osoba i sex traktujesz jako okazanie milosci to jak stracisz z nim a on odejdzie bedziesz bardzooo zalowac ze mu uleglas.wiesz to zalezy od tego jak traktujesz dziewictwo ..ja tez mialam kilku chlopakow ale nie zdecydowalam sie z nimi bo albo bylam za mloda albo nie czulam ze to to,a moj obecny od poczatku widzial mnie jako swoja zone i w tym roku nia bede naprawde:)i planowal ze mna przyszlosc