nadzieja_ona 0 Napisano Maj 3, 2007 Witam wszystkich :) Mam pytanie do tych ,które już brały luteinę.Jutro (piątek 4.04) minie tydzień jak odstawiłam luteinę.Brałam od 16 do 25dc-staram się o dziecko.Zrobiłam test, ale pojawiła się tylko 1 kreska, więc nie wiem co mam teraz robić.Czy Wam też się spóźniał @ po luteinie?? Z góry dziękuję za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjj Napisano Maj 3, 2007 nikt?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja_ona 0 Napisano Maj 3, 2007 nie ma tu takich kobitek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ejmi 0 Napisano Maj 3, 2007 Powtórz test ..mogło być za wcześnie. A @ po luteinie zazwyczaj przychodzi regularnie przynajmniej w moim przypadku 3-4 dni po odstawieniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja_ona 0 Napisano Maj 3, 2007 Ejmi dziękuję, że się odezwałaś. Echh zaczynam szaleć, idę po test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Maj 3, 2007 Witam . To jak to jest z tą luteiną. Jak się odstawia, to zawsze powinna być do 3,4 dni po miesiączka? Dziwi mnie bo ja ostatnio też zażywałam luteinę od 16 do 25 dc i dostałam dopiero po 10 dniach- robiłam też test wyszedł negatywny, ale zdziwiło mnie bo miałam cykl monitorowany pęcherzyk pękł a pani gin powiedziała mi na ostatnim USG że jest płyn w zatoce douglasa ( i chyba była jakaś torbielka), tylko że w USG nic nie wychodziło?Nie wiem co jest grane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja_ona 0 Napisano Maj 3, 2007 Amelusia, ja miałam bardzo podobnie.Luteina od 16 do 25dc,monitoring.W piątek będzie tydzień jak nie dostałam@. Nie bardzo się orientuję co i jak po tej luteinie.Zrobiłam jeden test- wynik negatywny.Teraz kupiłam drugi i mam zamiar zrobić jutro z rana. Zobaczymy, ale strasznie boli mnie dół brzucha tak jak na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Maj 3, 2007 Więc najlepiej zrób test z krwi. Jest najbardziej wiarygodny. A orientujesz się kiedy się robi test od owulacji ażeby wyszedł prawidłowy. A starasz się o dzidzi? a jeśli tak to ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja_ona 0 Napisano Maj 3, 2007 wiesz ,nie bardzo się orientuję, ale raz przeglądałam ulotkę i tam jest wszystko objaśnione:) O dziecko staramy się od lipca zeszłego roku,więc już trochę długo.A Ty?? Sporo informacji znajdziesz na www.gazeta.pl tam wejdż na forum zdrowie kobiety ,albo po prostu wyszukaj w wyszukiwarce tego co Cię interesuje:) Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ejmi 0 Napisano Maj 3, 2007 Amelusia - nie ma reguły kiedy przyjdzie @ po odstawieniu luteiny.. jedno jest pewne @ się nie pojawi:) Ja zazwyczaj dostaje @ 3-4 dni po odstawieniu ale wiem że różnie z tym bywa - zresztą tak też piszą w ulotce:) Poza tym jeśli miałaś monitorowany cykl to wiesz że doszło do owulacji i wtedy faza lutealna przy luteinie mogła się wydłużyć... albo po prostu doszło do zapłodnienia ale nie do zagnieżdżenia zarodka - tak też mogło być:O Ciężko jest teraz gdybać. Poza tym ta torbielka też daje do myślenia. Przy luteinie nie powinnaś mieć żadnej torbieli bo progesteron powoduje że torbiele się wchłaniają - to też jest dziwne. A poza tym... dziewczyny pamiętajcie że należy brać poprawkę na to że nie każdy lekarz robi prawidłowe odczyty usg! Jeśli coś jest nie jasne warto pójść do innego lekarza i powtórzyć badanie. Ja już na własnej skórze się przekonałam że oni nie zawsze dobrze wszystko widzą i interpretują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja_ona 0 Napisano Maj 4, 2007 no i zrobiłam test a @ jak nie ma tak nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach