Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_245

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość magda_245

Mojemu byłemu chłopakowi zmarł ojciec, utrzymujemy kontakt z jego inicjatywy( odezwał sie po pol roku jak sie rozeszlismy) Wlasciwie to nie wiem czy bylismy w zwiazku bo ani on nie był u mnie ani ja u niego a mam chłopaka ale nie jestem na 100% przekonana do niego Z byłym chłopakiem spotykam sie raz na miesiac bo ja mam chłopaka i te spotkania nie sa spotkaniami z kolega (były pocałunki) Czy powinnam pojsc na pogrzeb jego ojca?

Gość magda_245
Dodam ze nie jestem przekonana tez do byłego i nie wiem czy chce byc z nim Tak naprawde nie znam go na tyle zeby podjac decyzje czy chce byc z nim czy nie

Gość magda_245
Bo nie wiem co powinnam zrobic...chciałabym mu jakos pomoc bo nie jest mi obojetny ale z drugiej strony ja mam chłopaka

Gość ja bym poszła
ze względu na trwającą nadal znajomośc, może zrobi mu się troche mlej , a może tez tak być że cie wcale nie zauwazy bo przecierz to pogrzeb ale ja a twoim niejscu bym poszla.

Gość ty jakaś
głupia jesteś.... masz chłopaka... z tamtym się calujesz, zastanawiasz sie czy iść na pogrzeb, ale nie wiesz bo masz chłopaka... chyba bardzo niedojrzała jeszcze jesteś

Gość ja bym poszła
no co ty boisz sie że twój obcny chłopak bedzie zazdrosny, to pogrzeb a nie randka tak tez mu to możesz wytłumaczyć a jeszce lepiej niech pujdzie z tobą jak sie boi że sie coś stanie

Gość magda_245
Tylko ze on nie zachowuje sie tak jakby mu naprawde zalezało I dlatego sie zastanawiam czy pojsc

Gość kanapka z serem
Idziesz na randke czy pogrzeb? Co cie to obchodzi czy byłemy zalezy czy nie skoro idziesz na pogrzeb ojca znajomego?

Gość magda_245
To nie o to chodzi, chodzi o to czy pasuje isc na ten pogrzeb Ja nie znałam jego ojca, nie znam nikogo z jego rodziny

Gość magda_245
Smutno :(

Gość hgfhg
na pogrzeb raczej nie wypada isc, to mogloby byc niejednoznaczne, no i jest to raczej rodzinna uroczystosc powinnas zlozyc kondolencje (ustnie, bylemu chlopakowi)

Gość magda_245
Mieszkamy kawałek od siebie, wysłał mi wiadomość na gg, wiec złożyłam mu kondolencje w ten sposób Z jednej strony bym chciała pojsc bo nie jest mi on obojetny, bardzo mi go żal, a z drugiej strony nie wiem czy wypada

Gość magda_245
?

Gość hehehehahaha
dziecko ile ty masz lat?:O