Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o jakieś rady

Wózek na polne drogi. Jaki?

Polecane posty

Mieszkam na osiedlu mieszkaniowym oddalonym od miasta 4 km. Mam blisko, las, wodę, świetne polne drogi. Wiem, że na miejskie chodniki pasują wszystkie wózki, nawet ciężki Tako, ale które wózki sprawdzają się na takich drogach, którymi ja będę chodzić? Prowadziłam kiedyś wózek Tako, nie mogłam iść pod górkę, wróciłam cała spocona i wykończona, następnie prowadziłam lekką spacerówkę i też nie mogłam ujechać po piasku.

Gość MNMNMN
PRZEDEWSZYSTKI NA TAKIE DROGI POWINIEN MIEĆ DUŻE KOŁA- MOIM ZDANIEM TO PODSTAWA.

Gość zatroskana
Ja bym na pewno wybrala wozek na pompowanych kolach i na paskach (zadne amortyzatory czy wahacze). Bo wydaje mi sie ze kola musze byc ciezsze zeby sie dobrze prowadzily po piachu i wertepach, a zawieszenie na paskach daje pewnosc ze sie nie umeczysz :)

całkowicie popieram zatroskaną. Miałam taki wózek właśnie i sprawdził się fantastycznie i na piachu i na głębokim śniegu i po kamieniach i po lesie.

Dzięki. Jak macie linki, to proszę wklejać przykładowe wózki. Uwielbiam chodzić na spacery, czasem potrafię wyjść nawet na cały dzień, dlatego zapłacę każdą cenę za wózek, który będzie dobrze wyglądał i dobrze się prowadził.

Ja wolałabym go jednak wypróbowac przed zakupem... może sie okazać, ze będzie za ciężki albo mało skrętny...