Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna 25 latka

CZY SA STRONKI Z PRZESADNIE CHUDYMI DZIEWCZYNAMI O WZROSCIE 175CM?

Polecane posty

Gość normalna 25 latka

Szukam takich stronek ,bo moja siostra ma wlasnie tyle wzrostu i caly czas marzy by wazyc 45 kg:/ chce jej pokazaqc, ze takie dziewczyny nie wygladaja zbytnio ladnie, a co dopiero mowic o ich zdrowiu. prosze was o pomoc. nie chce siostry kosciotrupa:(

Gość normalna 25 latka

Gość PikPik
Ja myślę, że jak jej pokażesz, to nie zrobi to na niej najmniejszego wrażenia.... tylko się dziewczyna bardziej w sobie zaprze... jeszcze jej inspiracje pod nos chcesz podłożyć?

Gość no bez jaj
ja ważę 45 kg przy 170cm i uwazam że jestem masakrycznie chuda niestety nie mogę przytyć:( choćbym nie wiem co i ile żarła

Gość normalna 25 latka
hej ja rozumiem ze ktos OD ZAWSZE wazul tyle a tyle, ale onA NAgle sobie ubzdurala, aze jest gruba! /wazy ok.60 kg/ przeciez to normalna waga:?tzn tak m isie wydawalo, ona zawsze normalnie wygladala.. a teraz??? szkoda gadac

Gość łee
Gość one ważą 30kg a nie 45
bez przesady, te linki są straszne, ale mocno przesadzone - jesynie 4 dziewczyna mniej więcej oddaje te proporcje (i nie wygląda wcale przerazająco) reszta to osoby umierające, ważące od 25 do max 35kg. bez porównania - jak już - to bądźcie obiektywni

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
anoreksja nie bierze się z tego, że w tv są chude dziewczyny

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
to nie jeden z czynników (jako przyczyna), ale czynnik wyzwalający - tylko po co o tym mówić... najlepiej zwalic wine na koncerny modowe i projektantow ech :O

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
taaaa, smutne to tylko że jakos rzadko slyszy sie o tych pierwszych ciagle tylko ci zli i niedobrzy bogowie mody...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
no i właśnie tu psychika jest kluczem (pomijając ze to psychiczna choroba, oczywiście) - a nie biadolenie, ze sie naoglądała dziewucha chudzielców. po prostu trzeba zwrócić uwagę, ze tak naprawdę nikt nie chce brać odpowiedzialności za problemy, które tak naprawdę wynikają nie tylko ze szwankowania psychiki człowieka, ale tez z dysfunkcji wynikłych ze strony najbliższego srodowiska