Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Homoseksualizm można leczyć

Polecane posty

Moim zdaniem geje na pewno nie są osobami chorymi! :/ Obrzydza mnie, gdy ktoś mówi, że homoseksualizm to choroba :/ Geje jak i lesbijki są normalnymi ludzmi! Przeciez to nie są zwierzęta! nie rozumiem jak mozna mowic o nich jak o osobach calkowicie od nas innch. Zastanów się wszrchpolko, co oni moga czuc, jezeli tak wiele osob na nich naskakuje :(

Gość pulce
Droga wszechpolko, skoncz najpierw podstawowke, bo robisz takie bledy ortograf., ze az przykro. Potem bedziesz rozmawiala z doroslymi

Gość Ciii
Wszechpolka...zal mi cię ...naprawde mi cię żal...może raz...to nie wtrącaj się w życie innych ludzi....co ci do tego kto kogo kocha i z kim chce być...dwa to nie ma żadnych dowodów na to że gejowskie organizacje miały jakikolwiek wpływ na te głosy czy jak to tam było...trzy...to owszem mozliwe homoseksualizm nie jest przyczyną genetyki.....i w wielu przypadkach napewno jest to przyczyna drobnych zmian psychicznych...ale dlaczego nazywac to chorobą...porównujesz homosexualizm do aids....na gejostwo nikt nie umiera a cięrpią jedynie ci którzy są przydmiotem nietolerancj społeczeństwa bo musisz przynać że społeczeństwo sprowadza wszystko do ogółu i stereotypu...poczynając od wazniejszych spraw kończac na szczegółach własnej osobowości i wyglądu...a tak się zastanwiam dlaczego na przymus chcesz leczyć wszystkich homoseksualistów i udowadniać im że są gorsi....chorzy...lubisz gnębić ludzi,sprawiać żeby czuli się gorsi niż ty ??jeśli tak to naprawde mi przykro bo masz większy problem ze swoją psychiką niż homoseksualiści...gdyby ludzie poprostu pozwolili żyć homoseksualistom w swojm spełeczeństwie i zaakceptowali ich...każdej z oriętacj ...poprostu żeło by im się lepiej...może zamiast ganiać tego czego tak naprwde nie znasz...spróbuj to zrozumieć...

Gość jestem ciekawa jak może
jestem ciekawa jak może wyglądać wszechpolka. Pewnie ma ogoloną na łyso głowe i chodzi w dresie, tak jak inni wszechpolacy :)

Gość gupie

Cytat ze strony : { Naukowcom jak dotąd nie udało się bowiem odnaleźć \"genu homoseksualizmu\" ani ośrodka w mózgu odpowiadającego za pociąg do własnej płci. } A czy odnaleźli gen heteroseksualizmu ? Tak pytam bo nie wiem. :o

Gość do Łowca Jeleni
Widze, że kolega pierdolony lewak wykazuje typową pierdolono-lewacką postawę - "tolerancja tak, ale nie dla wierzących" ??

\"Homoseksualizm można leczyć\" Tylko po co? :D A Wszechpolka coś zniknęła. Ciekawe, gdzie się podziała. Wszechpolko. Homoseksualimu nie trzeba leczyć. Nawet, jeśli można :P

a ja jutro idę na imprezę do klubu gejowskiego i będę się w nim rewelacyjnie bawić z całą masą przesympatycznych i przystojnych facetów ;D a Ty wszechpolko nawracaj sobie dalej frajerko ;D

Dziwne, to nie choroba. To odruch \"zwierzęcy\". U zwierząt, gdy występuje mała liczba osobników różnej płci, często zdarzają się \"pary\" wśród osobników tej samej płci. To \"normalne\".

Gość Kamila1979
Geje do gazu

Czyli homoseksualiści są \"zezwierzęceni\".A Tenshi15 : Moim zdaniem geje na pewno nie są osobami chorymi! :/ Obrzydza mnie, gdy ktoś mówi, że homoseksualizm to choroba :/ Geje jak i lesbijki są normalnymi ludzmi! Przeciez to nie są zwierzęta! nie rozumiem jak mozna mowic o nich jak o osobach calkowicie od nas innch. Zastanów się wszrchpolko, co oni moga czuc, jezeli tak wiele osob na nich naskakuje \" Zeby nie było,nie jestem homofobką,nie interesuje mnie kto z kim,jeśli robi to dobrowolnie i jest dorosły. Tak mnie tylko zainteresowała argumentacja zwolennikow.Kiedyś czytałam artykuł jak to w srodowisku studenckim(między innymi) stało się wręcz hitem,coby się przespać z osobą tej samej płci.Więc jeśli ulegniemy trendowi to co się dziwić,że już wykreślono homoseksualizm z listy chorob?W końcu,jakby nie było,sporo się teraz pisze o \"dobrej pedofili\".Kiedy więc banda rozchuconych zboczeńcow przegłosuje prawo,że pedofilia to nie choroba. Tak tylko mi się nasuwa...bo,jak napisałam mi to loto.

ludzie, nie odrozniacie ORIENTACJI od ZACHOWAN homoseksualnych. kazdy moze przejawiac zachowania homoseksualne, ale nie kazdy jest homoseksualista. najlepiej sie gada o tematach, o ktorych nie ma sie bladego pojecia :O

Dlatego pytam,pamiętasz Anyżowko temat o anoreksji? Jakoś tak większość z nas ma jakiś wyrobiony pogląd,słuszny lub nie.I trzeba poznać temat żeby się wypowiedzieć na tak lub nie.

Gość anyzowka ni nie tak zupelnie
kazdy moze miec zachowania homoseksualne. Ja np nic a nic nie mam. moi bliscy tez. Pewnie sa sytuacje, w ktorych to moze powstac ( zle relacje z jednym z rodzicow, przebywanie z ludzmi tej samej plci, czy chocby ciekawosc czy moda.). Czy chodzi ci o to,ze mozna leczyc zachowania homoseksualne ( a raczej eliminowac przyczyny), a nie orientacje? Z tym bym sie zgodzila.

Gość do Kamila...
Takich jak ty trzeba za szmaty zaciagnac do bylych obozow smierci. Moze bys nabrala szacunku do ofiar holokaustu

Gość traaaa
Kochane kobietki i kochani faceci! Kto się przyłącza do walki? Mam nadzieję, że będzie tu nie tylko mowa o odchudzaniu, ale równiez o życiu. Najważniejsze jest wsparcie! Razem spełnimy marzenia... Jednym z moich marzeń jest zrzucić 15 kg. Mam 23 lata, 164 cm wzrostu i ważę 77kg i źle się z tym czuję, dlatego postanowiłam wziąć się w garść i zacząć działać... Ciepłe pozdrówki dla wszystkich odwiedzających "Pragnienia zaślepiają oczy rozsądku..." 23:11 melka11 hej ja sie przylacze chetnie tez chce zrzucic 15 kg tylko ja diete zaczelam jakies 3 tyg temu sa juz efekty ale nie wiem ile schudlam bo nie mam wagi tu ;/ mam 19 lat i wazylam 78 kg przy wzroscie 171 cm do lata chce wazyc ok 63 23:13 eje hej ja ma 19 lat i waze 80 kg;-( juz od dłuzszego czsu, w wakacje gdzie byłam w pracy chudłam 7 kg @ m-ce a znowu mi sie przytyło: co mam robic 23:15 melka11 ja tez kiedys wazylam mniej tylko ostanio mi sie przytylo bo moj mezczyzna zabieral mnie codzien na pizze jedlismy o 22 frytki i tak sie uzbieralo ehh 23:15 pchelka mala czesc dziewczyny. Ja sie przylaczam Tyle ze ja troszke wiecej kilo do pozbycia sie Mam nadzieje ze mimo to moge Mam 23 latka (prawie), no i waze "troszke" wiecej niz Wy Wczoraj sie zareczylam a za pare miesiecy slub wiec teraz juz musze dzialac 23:16 eje mam zero mtywacji, ucze sie, do szkoły biore 2 kromki chleba a jak przychodze to jestem strasznie glodna i jem praktycznie co popadnie ale zauwarzyła ze jak zjem slodkie to juz mi apetyt maleje a slyszałam ze owoce i witaminy pobudzaja apetyt? 23:18 eje moj chłopak wazy mniej odemnie jest szczupły mi to sie najbradziej na uda daje, mam strasznie grube nogi:- czasmi mnie dziwga i nosi a mi wstyd ze tyle waze kazy sie dziwi gdzie ja mam ta wage bo ponoc po mnie tego nie wiedac 23:18 pchelka mala u mnie najgorsze jest to ze nawet nie wiem kiedy mi sie tak przytylo Ja mam 3 motywacje: -po to zeby bez problemu kupic spodnie. Te ktore mi sie podobaja, a nie te ktore na mnie akurat sie znajda po paru godzinach szukania -po to zeby moj mezczyzna mial atrakcyjna kobiete - zeby w sukienke sie wcisnac O tym ze dla siebie to chyba nie trzeba mowic Razem damy rade, wiem ze wspierajac sie wszystko mozna 23:22 eje hi ja mam to same cele dla ktorych bym chciała schudnąc, kiedy byłam w pracy za granica nie jadłam wogole chleba i fajnie mi było a co mam robic jak chodze do szkoły co mam wziąsc na sniadanie nie stac mniena kupno czego innego 23:24 eje kiedys wrociłam do domku o 7 wieczorem dopiero i nie jadłam nic , nie byłam głodna az mnie to zdziwiło a o godzinie 16 to bym cało lodówke wyjadłam 23:25 eje raz zaczełam cwiczyc, tydzien sie pomeczyłam i zas przestała tak jest zawsze i ze wszyskim tylko wtedy gdy sie troszke lrzejsza poczuje 23:33 pchelka mala doskonale to znam To ze nie jemy sniadania, wychodzi na tylko na zle. Jak juz zaczniesz jesc na wieczor to zjesz duzo wiecej anizeli bys zjadla normalnie w ciagu dnia- lacznie ze sniadaniem. Ja sie ucze rano jesc, chociaz nie jest to latwe. No i staram sie cwiczyc wieczorami. Chyba same zostalysmy w tym temacie 23:37 Venusianka Super że się odezwałyście Po pierwsze proponuje, żeby każda która naprawdę chce tu zostać i wspólnie powalczyć o spadek wagi podała swój wzrost i aktualną wagę. Myślę, że najlepiej będzie zastosowac metodę małych kroczków,a przede wszystkim wyznaczyć realny termin schudnięcia!!! Ja zacznę: 165 * 77 kg (13.02.07.) Czyli 77kg -------> 13.02. 65kg -------> 29.05. Myślę, że to jest realny cel... "Pragnienia zaślepiają oczy rozsądku..." 23:39 Venusianka Oczywiście podstawa to sniadanie, potem drugie śniadanie, podwieczorek i kolacja -wszystko w małych poracjach. Od jutra postaram się pisać co jem i za kilka tygodni mam nadzieję, że będzie widać efekty "Pragnienia zaślepiają oczy rozsądku..." 23:43 pchelka mala ja sie jutro zwaze bo mam z tym zaleglosci Ale prawie 100 pewnie bedzie;( a w maju slub 23:46 Venusianka Pchelka najważniejsze, że masz faceta, który Cie kocha - wierz mi to jest połowa sukcesu w życiu. Cięzko jest żyć w pojedynke, a nie mówiąc o tym żeby do czegoś dążyć. Wierze że razem uda nam się schudnąć!!! "Pragnienia zaślepiają oczy rozsądku..." 23:54 pchelka mala Dzieki za mile slowa Wiem ze to jest bardzo wazne No i wierze ze razem mozemy tutaj duzo zdzialac 00:25 Venusianka W takim razie witaj w drużynie!!! Ja uciekam spać, bo jutro cięzki dzień mnie czeka... Od jutra chudniemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! "Pragnienia zaślepiają oczy rozsądku..." 00:55 Raiqa no to ja też się przyłączę jeśli pozwolicie jestem już na diecie i zrzuciłam troszke, ale dalej walczę mam do zrzucenia około 15kg troszkę danych : wzrost 170cm waga miesiąc temu 74,5 waga obecna 72,8 zgubionych centymetrów 13 mój cel to na początek 60kg, a potem zastanowie się czy chcę mniej termin nieokreślony, ale nie obraże się jeśli będzie jak najszybszy ale oczywiście bez drastycznej diety no to na chwilę obecną to tyle aha..jestem na 2 etapie SB, ale nie trzymam się tego kurczowo 06:46 B.W. a z 66 kg też można się do Was dołączyc? 07:26 smerfetka22 mozna??? dietkuje niby juz od dwuch tygodni a waga ani rusz. nie bardzo sie jej trzymalam- brak motywacji ale jak tak was tu czytam, to az sie chce chudnac. melka11- maz pozno wraca do domu, ze goldny to oczywiste i zawsze cos gotuje i zajadam razem z nim (chociaz ostatnio w duzo mniejszych ilosciach) pchelka mala- gratuluje tak waznego kroku w waszym zyciu i zycze duzo duzo szcescia, wlasny slub to super motywacja (przed cywilnym schudlam 7kg ,wiekszosc z nich wrocila) eje- do szkoly, a jakis owoc?? jablko?? mandarynka?? moj maz wazy 5kg wiegcej ode mnie. spodnie to mozemy nosic te same tylko ze na nim sa luzne a mi na dupsku opiete 69,7kg (13.02.07) cel: 60kg maj 2007 Bielefeld, 10.09.1984, od 10-ciu lat w DE, slub cywilny 11.08.2006 slub koscielny 29.09.2007

kazdy MOZE przejawiac zachowania homoseksualne, jesli tylko tego zechce, nie trzeba do tego byc homoseksualista. mozna dzialac z czystej ciekawosci albo zrobic to dla szpanu. tak samo jak i homoseksualista moze przejawiac zachowania heteroseksualne - moze z checi dostosowania sie do otoczenia, a moze tez z ciekawosci i checi sprawdzenia sie. takie zachowania zdarzaja sie ludziom raz do kilku razy w zyciu i nie swiadcza o orientacji.

ludzie ktorzy porownuja zachowania homoseksualne do pedofilii sa po prostu g l u p i i prosci. pedofile to degeneraci podobni do tych co bija swe dzieci tak mocno ,ze maja rece i nogi polamane.w dwoch przypadkach konczy sie to trwalym urazem psychicznym pokrzywdzonych.a to ze slowo (okropne zreszta)pedal jest podobne do innego \"pedofil\" nie oznacza ze ma cos z tym wspolnego.to tak jakbys porownal ornitologie z ortografiá co najmniej.szkoda mi takich co nie widza roznicy miedzy tym.zasciankowe mohery wzbudzajacy we mnie obrzydzenie.

Gość Ciii
Hmmm....a co twoje odchudzanie ma wspólnego z homoseksualimem??cholerka bo nie mam pojęcia...ale moze ja mysle niezbyt nowocześnie

Gość Kamila1979
Geje raus!!!

Gość kamila1979
sikam pod siebie,bo mam juz 80 wiosen...

Gość kamila1979
i mam problem...jestem niepelnosprawna umyslowo..:) :( :) :(

Gość kamila1979
wycieli mi lechtaczke,bo mialam grzyba..

Gość dralban
zazwyczaj osoby o skrajnych radykalnych pogladach , albo maja uraz psychiczny albo wypieraja z siebie tresci niezgodne ze swoim ja. Bo przez wiekszosc spoleczenstwa to nie jest uznawane za normalne, to ona majac takie mysli upycha je gleboko w podswiadomosci, a okazywaniem agresji poakzuje ze jest "wlasciwa".To do panny moherowej, wiem ze zaprzeczy, ale to kolejny mechanizm obronny...ludzie ktorzy sa normalni i nie interesuje ich homoseksualizm, nic nie mowia, jesli gardza to tez we wlasnym gronie...

Gość Kamila1979
jaki ten podszyw jest mondry 💤 Powiesić wszystkich gejów :P A przed powieszeniem wyjąc im oczy i wsypa tam sól :P I obciąć ręce i nogi :P