Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosiaaaaa

TYLKO DLA BLADYCH TWARZY - PYTANIE

Polecane posty

Gość zosia_samosiaaaaa

ktory balsam brązujący najlepszy, nie zostawi smug, nie zołci brzydko?? garniere dove nivea johnson ???????? prosze o info tyle tego jest nie wiem ktory wybrać... a ten garniere jest tylko jeden rodzaj ?

Gość wacek i placek
słuchaj moja droga najlepszy wedlug mnie jest dove summer glow uzywam go i jestem zadowolona juz po powtórnym uzyciu widac opalenizne. Musisz uwazac zeby kazda czesc ciala byla nasmarowana wtedy nie bedziesz miala smug czy plam.

Gość czyteoczymogaklamac
ja znam tylko krem do twarzy, firmy ziaja z serii "sopot"- zaskoczyla mnie jego skutecznosc a teraz nie moge go kupic, moze i balsamy robia dobre..

Gość zosia_samosiaaaaa
dzieki o nim myslslam,ale slyszalam,ze on dosyc mocno opala a mi chodzi o delikatny efekt, marzy mie sie taka skora musnieta sloncem ;) moze skusic sie na garniera... ?

Gość zosia_samosiaaaaa
ziaja odpada-juz kiedys mialam strasznie zolta "opalenizna" smugi i za przeproszeniem smród...

j zimą używałam Ziai, bo ten krem na lato jest dla mnie za ciężki :) i wcale nie powiedziałabym że mocno opala :O mam bladą twarz i zauważyłam że tylko lekko się \"zbrązowiła\" mi twarz :) kiedy latem go króciutko używałam to nie zauważyłam żadnych efektów :O

Gość nie mam nicku
Dziewczyny, powiedzcie mi, jak wysmarowac sobie twarz samoopalaczem, aby uzysac naturalny efekt?? Macie jakas technike??

Gość czyteoczymogaklamac
mi ten delikatyny efekt ziai odpowiadal w zupelnosci... pozdrawaim, powodzenia w poszukiwaniach :)