Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczę że się znajdę na liście

kogo najbardziej lubicie na forum?

Polecane posty

Gość Łowcę Jeleni lubię

ja też lubię jeb, wielbiciela, ciepłe mleko, łowce jeleni i pucia oczywiście ;) no i amant!

Gość vre
tam wczesniej mialo byc ze lubie"j e b" bo napislaa jeba :classic_cool:

Gość
ja chce wiedziec kim jest tenshi i za co ja wnerwiam 😭:P ide bo nowy przylazl i mnie znowu kasuje :O wroce jak se pojdzie :P

Gość reklamodawca
wielbiciel70b- bo dwa razy mi doradzil w sprawach kompueterowych

tenshi to czlowiek, a wnerwiasz ją, bo glupio odpowiadasz na topikach :P a czasami wtryniasz sie gdzie nie trzeba

Gość
jak sie juz pojawiam na jakims topiku to moim skromnym zdaniem kopnal go zaszczyt :classic_cool: a moje rady sa cenne :classic_cool: nie znasz sie thika i tyle 🖐️

Gość liczę że się znajdę na liście
nadal nikt mnie nie wymienił :(

Mój Boże jakie to żałosne, siedzą stare prukwy i pierdolą, tą lubię, tamtej nie lubię przypomina mi to wpisy z pudelka wąski artykulik o tym, że Madonna chce adoptować kolejne dziecko i komentarze: \"nie lubię jej\", \"lubię ją\" tak jakby ktoś ją znał, hahaha ale zjebane zjeby jednym słowem DNO KURWA I WODOROSTY

a ty się nie zabij, kiedy będziesz lecieć do kompa z wywieszonym ozorem, żeby sprawdzić, czy jakiś wirtualny stwór cię lubi czy też nie goń się żałosna kreaturo 🖐️

Gość ktoś kto nie chce się ujawnić
a ja lubię Dno :P

Ja lubie ciupaske, setunie, wielbiciela, PO, zakonnice, ach duzo ludzi lubie:-)))

Gość
dzisiaj piatek to lubie was wszystkich. a elegencki ekhm pan pż wiec musi gdzies wyladowac swoje frustracje ;)

Asiulka Ty też jesteś fajna:D no i wielbiciel-facet do rany przyłóż:D ciupaska, setunia w wiele innych...;) [aż w szoku jestem, że mi się hasło chce wpisywać:D]

ach, zapomniałam o najważniejszym: Lauren:D i jeszcze straszny cham jak na chama wcale nie jest taki chamski;) no i stańczyk też bywa zabawny, wiec ogólnie:classic_cool: [a Wy mnie nie i tak znacie, bo ja najczęściej piszę na pomarańczowo:P]

Ciupaska---->zakonnica to juz w polowie drogi wyzlopala:p Nic nie zostawila. Pozdrawiam wszystkich serdecznie🖐️ zakonnica🖐️ setunia🖐️ ciupaska🖐️

ciupaska🌻 no pewnie, że jest wino, ale czeka na specjalną okazję, ale dokładny termin tej okazji zapodam później:D ale na pewno opijanie Cię nie ominie:P setunia🖐️:D ktoś tu zdaje się miał pracę pisać:P

Gość
ja bardzo prosze piszcie se o mnie co chcecie ale prosze nie wymieniac mojego niku obok niku strasznego chama :O bowiem jestesmy od ostatniego zdarzenia troche pokloceni :O i w ogole to skonczcie z ta wazelina bo dno ma racje. tylko nie wiem co sie tych wodorostow uczepila 😭 bo ja LUBIE wodorosty :P

Asiulka>> ja nie pijaczka, zeby wszystko wyżłopać za jakiś miesiąc będziem opijać[o ile będzie co], więc Cię nie ominie:P setunia>> ja chyba, a nawet na pewno, Ciebie znam:P spr.@;)

zakonnica hehehe wiedzialam , ze to Ty:P ja na winko mam nadzieje tez sie zalapie;0 co zakonne , to zakonne, bo swinte:classic_cool:;) no zaraz se pojde!!;)