Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalicja znudzona toba

Do tej agusi z wloch ile jeszcze bedziesz sie podniecac tym kolesiem ?

Polecane posty

jak sie tych komentarzy slucha to rzeczywiscie ma sie ochote opuscic ten kraj \"przylnych \"ludzi

komentarze są raczej \"baardzo przychylne\", nie ma to jak typowa \"polska gościnność i życzliwość\". Swoją drogą, agusia to świetnie że czujesz się szczęśliwa, ale jak kiedyś napisałaś \"jutro niedziela i maż znajdzie dla mnie czas\" to się zacząłem bardzo zastanawiać nad tym jak bardzo \"szczęście\" ma różny wydźwięk dla różnych ludzi. Co do bloga, nie przeczytałem pół zdania nawet, ale ten obrazek główny kłuje w oczy pikselozą !!

Jezus jakie z Was prymitywy :o przeciez to normalne, ze ktos sie lubi chwalic swoim szczesciem, fajnym facetem, co, nie znasz tego uczucia zawistna istoto? a tym bardziej jesli jest obcokrajowcem, zawsze slyszy sie o zwiazkach z ludzmi innej nacji jako o nieudanych, o pokrzywdzonych kobietach, wiec podwojnie jej sie poszczescilo ze trafila na kochanego czlowieka. zycze szczescia kazdemu, nawet autorce tego topika, ktora podejrzewam nie wie co to szczescie i milosc. pozdrawiam.

Gość lalalalalalalala
a jaki jest adres jej bloga?

Gość uppupupupupupuu

Gość Konstancja-
a ja czytałam ten blog i uważam że jest całkiem fajny...nie wiem dlaczego się czepiacie