Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnoszaca

RWA KULSZOWA MAM JUZ DOSC

Polecane posty

Gość podnoszaca

od miesiaca mam rwe kulszowa wybralam zastrzyki cala serie rozne masci,czopki i ciagle boli mam dosc dopiero mam 19lat a to cholerstwo juz mnie dopadlo :(nie moge chodzic po schodach jestem ograniczona plakc mi sie chce moje kolezanki chodza na dyskoteki tanczyc a ja w domu siedze juz od miesacia:(

Gość moja kolezanka ma 27
lat i choruje juz ponad rok na to. niby jej przechodzi, ale tylko na pare tyg., a pozniej znowu wraca i jest to samo. skat to sie w ogole bierze?

Gość moja kolezanka ma 27

No a ja dostałam rwy kulszowej jak miałam 13 lat... dostawałam jede z najmocniejszych zastrzyków, co dwa dni bo były tak bolesne. Nie mogłam chodzić. Przez 2 tygodnie leżałam plackiem, kiedy inne dzieci ze szkoły, podwórka i klasy biegały beztrosko po podwórku. Dostałam jej we wrześniu. Mam krzywy kręgosłup i muszę za niedługo pójść na zabiegi. Jest jeszcze jeden problem: taniec i akrobatyka to moja pasja życiowa... i co teraz z moich marzeń? Jednak ufam Bogu, że wszystko się jakoś ułoży. Jest mi strasznie przykro kiedy musze mówić moim koleżankom: nie moge iść z wami albo nie jade na wycieczke. Nie moge za dużo chodzić ani się za bardzo schylać ani wykonywać ciężkich ćwiczeń. Wytrzymasz skoro ja wytrzymałam to Ty napewno też. Jesteś starsza, lepiej potrafisz zrozumieć niektóre sprawy. Ja jestem tylko dzieckiem. Pozdrawiam gorąca i życze wytrwałości!!

Spróbujcie akupunkturę. Serio. Mojej koleżani teściowa bez żadnych zastrzyków, na tabletkach i akupunkturze wyszła z tego.