Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Przebarwienia po pryszczach HELP

Polecane posty

Mam w 3 miejscach przebarwienia po pryszczach i nie mogę się ich pozbyć, może znacie jakiś środek/maść abym mogła pozbyć się tych czerwonych plamek:) z góry dzięki:)

Halo! nikt nie ma podobnego problemu? nie wierzę:(

Gość lu_netkaaaaaa
wszyscy maja, ale nie znamy zlotego srodkaniestety

Gość dotty
A jak długo już je masz?

Gość effaclar k

zazdroszcze Ci tych trzech miejsc... ja jak umyje buzie to jestem cała czerwona :(

Mam je tak hmmm, wszystkie są koło warg od ok. 3 miesięcy:( nie wiem co robć. mam cerę mieszaną, b.rzadko miewam pryszcze:), ale zostają po nich ślady 😭 teraz też mam 4 pryszcze, no i wągry na nosie ----> czarne plamki:( no i jeszcze jedno, co mnie martwi bardzo blizne nad górną wargą po opryszczce:( i to od 2 lat nie mogę się jej pozbyć, takie czerwone miejsce. Generalnie mam b. ładną cerę, tylko teraz mam chyba gorszy okres:) Latem jest najfajniej... Plisss napiszcie mi jakieś rady bo nic nie wiem na teamt leczenia podobnych \"dolegliwości\" liczę na was dziewczyny:(

Gość dotty
3 miesiące to jeszcze nie tak długo, u mnie na przebarwienia najlepiej działa po prostu czas. Kiedyś rozdrapałam pryszcza na środku czoła (strasznie męczyłam to miejsce) i czerwona plamka utrzymywała się rok! Ale teraz już nie ma śladu :) (nie stosowałam wtedy żadnych kosmetyków likwidujących przebarwienia) .Gorzej z tym miejsce po opryszcze, bo w sumie dużo czasu minęło, a cały czas masz po niej ślad. U mnie przebarwienia stawały się mniej widoczne po Skinorenie, Brevoxylu, Sudocremie, glince zielonej, kremie z mocznikiem, Normadermie i na pewno po czymś jeszcze, ale już nie pamiętam. No i oczywiście czas :) Może powinnaś wesprzeć skórę od wewnątrz? Jakieś witaminy? Słyszałam o jedzeniu galaretki, ale nie wiem czy to nie jakaś bujda :P

Używam Sudocremu, jest rewelacyjny, użyłam dziś rano i część pryszczy zniknęła, a reszta jest duzo mniejsza:) ale te ślady sa nadal, no i blizna:( moze jakieś jeszcze pomysły:)