Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i bezradna

mam dosyc mojego chlopaka

Polecane posty

Gość smutna i bezradna

jestem z nim 3 tygodnie (!) a on zachowuje sie jak dzieciak, jest 2 lata starszy. gdy gdzies idziemy oglada sie za laskami, by po chwili powiedziec jego ulubione 3 slowa "kochanie tylko ty", ostatnio pokazal mi jakis fulmik na ktorym byla jego ex laska i sie przy tym bardzo ekscytowal.. 3 razy przewijal zeby ja nia spojrzec! to juz szczyt chamswa.. ale to jeszcze nic.. ma pelno kolezanek ktore ciagle go zapraszaja na piwko, kawke itp. (jest przystojny a do tego bajerant i casanova).. wczoraj dostal smsa od jakiejs laski a w jego tresci byly buziaki (:*) a pozniej powiedzial do mnie jej imie... wieczorem napisal smsa ze mnie przeprasza za swoje zalosne zachowanie, ze mu na mnie zalezy i ze chce zeby bylo jak najlepiej.. ehh a oprocz tego to jest bardzo kochany :( ale z tego co slyszalam to ma duzo dziewczyn.. ciagle mi obiecuje ze sie poprawi.. mam serdecznie dosyc i nie wiem co robic.. dziewczyny?

Gość smutna i bezradna
mial* duzo dziewczyn, nie ma.. chodz.. do konca nie moge byc tego pewna :(

Gość agula_pppp
zostawić go...

Gość smutna i bezradna
hmm wlasnie nie wiem czy nie angazowac sie w to zbytnio, czy dac mu czas na poprawe..

Gość trele mele dudtki
pusc...niech sie chlopina wyszaleje....po co ma robic to Twoim kosztem, serio

Myślę że facet chce wzbudzić w Tobie zazdrośc.Odpuśc go sobie,jesli się rozstaniecie to wtedy sie przekonasz czy jemu naprawde na Tobie zależy.Ja bym dała mu szanse ale byłabym podejrzliwa

Gość ja sie boje
To tani casanova. I to bardzo tani...

Gość smutna i bezradna
wiem, jestem tak podejrzliwa ze nie wierze w zadne jego slowo... super pocztaki mamy ;o ...

Gość iiiiii
nie pokazuj mu że ci na nim zależy udawaj obojętnośc graj tak jak on przyciągaj go i odpychaj zobaczysz to zadziała

Gość smutna i bezradna
hmm no tak ale jesli bede sie zachowywala zimno i obojetnie to on bedzie pytal o co mi chodzi. i co wtedy?

Gość do wypowiedzi z 2112
ty psie

Gość do wypowiedzi z 2112
aha.. no coz to dziekuje za rade sprobuje moze jednak nie bedzie taki.. ja w ogole nie wiem co on we mnie widzi.. ale ehh to juz inny watek..

olej go... on sie nie zmieni ;/ szkoda twojego czasu i łez kiedy za bardzo wciagniesz sie w ten zwiazek ;/

olej go... on sie nie zmieni ;/ szkoda twojego czasu i łez kiedy za bardzo wciagniesz sie w ten zwiazek ;/

Gość tolekbanan
Dorwalas lovelassa i sie dziwisz? Juz sama nazwa wskazuje "kocha dupy". Trzymaj go!

Gość simbusia
:O

Gość uciekaj