Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwykła

dlaczego stał się oziębły?

Polecane posty

jesteśmy razem 7 lat. wcześniej nasze życie erotyczne było udane, teraz jest inaczej. mój facet stracił ochotę na sex. w łózku mówi mi dobranoc obraca się plecami daję bużki i mówi \"śpij kochanie bo już pózno , nie wyśpimy się\". jest mi wtedy okropnie smutno i przykro. nie wiem w czym jest problem jestem ztrakcyjna ,zadbana, ubieram sexi bieliznę ale to nie pomaga. oczywiście nie zawsze tak jest , jak się kochamy to jest cudownie. w łózku jestem otwarta jest nam dobrze tylko dlaczego tak rzadko. ja uwielbiam sex i mog ę się kochać codziennie a on nie.

Gość lakzer
moze smierdzisz ?Umyj sie najpierw

wiesz co obserwuję twoje wypowiedzi na tym forum i z przykrością stwierdzam , że jesteś bardzo biednym człowiekiem. krytykujesz wszystko i wszystkich bo nie masz nic ciekawszego do powiedzenia

Gość macho_man
Ale moze jednak smierdzisz ? Albo jestes GRUBA. O! To jest powod aby byc ozieblym. Anyway, zacznij od mydła i wody.

Gość asdddfgnf
a po ile macie lat? ... pamietaj ze np stres moze odbierac mmu ochote na sex lub wiele innych czynnikow moze wplywac na ze tak powiem leskie libido...

Gość interesowna 36 latka
Coż tak to juz jest, ze jedni ciagle potrzebuja sie najeść do syta a inni wola się pogłodzic bo to im sprawia radośc.... I przez analogie nie kazdy ma takie same potrzeby w zakresie seksu. Jedna ma ciagle orgazmy łechtaczkowe inna marzy o pochwowych, a jeszcze inna marzy..."kiedy go nareszcie wyjmie...." Dziwny jest ten świat XXI wieku ... uświadomienie seksualne jest tak duże, ze już 14 letnie dziewczyny regularnie współżyja i potem za 15 lat sa znudzone bo....... coż to za urozmaicenie gdy mąz ciagle tylko wsuwa bez innych emocji.

dzięki kobietki za ciekawe sugestie , wasze spostrzeżenia i uwagi.

Gość interesowna 36 latka
zwykła odchodzisz? opowiedz więcej o sobie, o was.... o twoich marzeniach, oczekiwaniach...

Gość jestem facetem i powiem tylko
grube jest obrzydliwe ! moze to jest powodem ? w naszym zwiazku wlasnie tak jest :(

Gość odpychany
Teraz piszesz, że starasz się go uwieść, a wcześniej zapewne było "Puszczaj, już wystarczy. Raz do roku, no może dwa i wystarczy"...

Gość Mój tak robił
jak przytyłam. Teraz, jak już zgubiłam zbędne kilogramy jest znowu tak, jak wtedy, gdy się poznaliśmy.:)

Gość Wredniak.
Żeby tak ktoś obserwował moje wypowiedzi. Ach... rozmarzyłem się. :P

Gość uchacha
Ja obserwuje ;)

Gość uchacha
Wredniak ! 😠 To koniec! Więcej nie patrzę! :p