Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKI..

Ciaza a zero objawow???czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość NIKI..

jestem w 9tyg.ciazy i zaczynam 3mies. i nie mam zadnych objawow typu wymioty niechec do roznych potraw czy do zapachu.moim objawem jedynym jest to ze okresu nie mam.troche mnieto zastanawia czemu tak jest??powinnam sie cieszyc ze nie stane ranoi nie bede miala mdlodci wymiotow,ale szczerze bedac w ciazy chciala bym poczuc cos takiego!nieraz mysle ze moze lekarz sie myli i moze to nei ciaza.a wy co myslicie

Niki nie przejmuj sie ja tez nie mialam zadnych objawow a teraz jestem w 20 tygodniu.Jedyne co mnie teraz zaczelo meczyc to migreny. Ciesz sie bo tylko maly procent dziewczyn przechodzi ciaze bez nudnosci porannych

Tylko się cieszyć:):) też przeszłam tak ciążę nie mając żadnych objawów typu wymioty i.t.p cały okres ciąży czułam się bardzo dobrze mogłam nawet biegać:D:D no i poród też był łatwy koleżanka moja do dziś się śmieje że ciąża bez objawów poród to \'\'pestka\'\' a pózniej spokojne dziecko bez żadnych kolek które śpi i je:):) pozdrawiam

Gość NIKI..
bo slyszalam ze gy nie ma zadnych objawow to ze moglo byc poronienie.a ja plamilam tak lekko w4tyg.

Ja nie miałam żadnych objawów do 7 miesiąca. A teraz wymiotuję przy każdym myciu zębów. Masakra :o Normalnie mam tak nadwrażliwe podniebienie,że szok :D Byle do końca;) (mam nadzieję, że to minie?:D)

Gość 100krota
Ja też nie miałam żadnych objawów tak w pierwszej jak i teraz w dr*giej ciąży, dopiero pod koniec zaczeła dokuczac mi zgaga

Gość zuza.
ciesz sie :) ja wymiotowalam od 6 tygodnia do konca... bylo strasznie.. musialam zrezygnowac z pracy bo dochodzilo do sytuacji , ze siedzac przy biurku odbijalo mi sie i z pelna buzka wymiocin bieglam do toalety.. masakra byla :D az pewnego dnia moje usta sie nie zamknely... :D

to ze nie masz narazie objawow nieznaczy ze ich nie bedziesz miala pozniej. ja np. w pierwszych miesiacach duzo spalam a od 5 miala zgage. okropnosc. niektore dziewczyny wymiotuja pozniej. nawt w 7-8 miesiacu to sie zdaza....byc moze jak dzidzia bedzie coraz wieksza to pojawia ci sie dolegliwosci ze strony zoladka wlasnie takie jak zgaga..nie rozpaczaj tylko sie ciesz!!dziewczyno!!!

Gość doniczka23
a ja cała ciąze nie miałam zadnych objawow oprocz wilczego apetytu,szczegolnie na słodkie:)wiec,mozliwe:)

Zazdroszczę tym, które tak bezobjawowo przechodzą ciążę... teraz (25 tyg) już mi nic nie dolega -poza bólami pleców, ale na początku wymiotowałam strasznie - aż wylądowałam w szpitalu...

Gość Stokrotkaaaaaaaaaaaa
Z tymi objawami to jest różnie, każdy ma inne zdanie na ten temat, mój gin twierdzi że nie ma się z czego cieszyć bo oznacza to że jest mało hormonu podtrzymującego ciążę. Ja również nie miałam żadnych objawów, chodziłam do pani gin która przekonywała mnie że wszystko jest ok, straciłam ciążę w 12 tygodniu, ciąża obumarła, inny gin który przeprowadzał wyłyżeczkowanie wcześniej przeprowadziś ze mną wywiad lekarski i on mi powiedział że brak objawów nie jest powodem do radości. Kolejna ciąża też nie dawała objawów, w 6 tygodniu dostałam podtrzymanie i objawy nagle pojawiły.

Absolutnie nie zgodzę sie ze Stokrotkaaaaaaaa Tez tak myslałam Byłam 3 razy w ciąży wszystkie przechodziłam zupełnie bezobjawowo tzn. żadnych mdłosci , smaków zachcianek itp - pierwsza ciąża urodzilam syna, druga ciąża niestety obumarła w 12 tygodniu . Trzecia ciąża córka - też NIC i tu zaskoczenie jak byłam w szpitalu w 7 t.c. ( plamienie) to beta HCG wyszło mi ogromne ( ponad 37 000) a po dwóch dniach wzrosło jeszcze ponad 20 tys. - lekarz stwierdził ze praca trofoblasu rewelacyjna. ( w 9 t.c.- wyszlo mi 179 000 przy normie do 150 000) i wtedy lekarz mi powiedział że na tym głównie opierają się \"ludowe opinie\" nt. żygania na dziewczynkę bo zwykle przy dziewczynkach BETY jest więcej. ALE JA NIE żYGAŁAM Progesteron brałam aż do 7 miesiąca ciąży 3 razy dz. tbl. Pozdrawiam

Gość sporadycznie
Ja tez mialam takie rozmyslania. Jestem w 12 tygoniu i tez prawie zero objawów. Poza sennością i apetytem to zadnych wymiotów ani nic takiego.

Gość no takkkkkk
nie mialam i nie mam do tey pory zadnych objawow.. zaczelam 6 miesiac... jakby nie ruchy bobacha to zapomnialabym o ciąży bo brzuch prawie niewidoczny

to możliewe nie każda kobieta ma mdłosci i czeste olddawanie moczu ja nie miałam żadnych oznak tylko wstret do czekolady i juz wiedzialam że jestem w ciązy a tak nic a teraz mój szkrab kopie jak szlony aż brzunio faluje :D

Gość ufliczek
NIKI nie każda kobieta musi wymiotować dalej niz widzi, tyc w oczach i nie wiadomo co. Ja jestem w 5 miesiącu, od początku nie dolegało mi kompletnie nic, nawet brzucha jeszcze nie widać dobrze. Pracuję na 2 etaty, robię prawko i funkcjonuje normalnie. I zawsze znajdzie się jakaś zołza co zapyta_ żygałaś już? głupie dziwki, denerwują mnie takie teksty, ciąża to nie choroba, a dolegliwości to nie reguła.

Gość Actina
A ja się tak spytam. W trakcie ciąży ile razy można mieć jeszcze okres i czy taki przypadek zdarza się często czy raczej rzadko?

Gość bol piersi zgaga
czasami nudnosci, ale sporadycznie, sennośc.