Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzbuje porady

rozstałam się z miłością mojego życia, czy związć się z kimś z rozsądku?

Polecane posty

Gość awejwe
te linki do tej głupiej strony z grami to sobie wsadź w d.....!!! IP osób podających te linki powinny być banowane!

Heh... no ja też nie chciałem z nią kontaktu. Nie potrafiłbym się z nią tylko przyjaźnić. Jak ją widziałem gdzieś na uczelnianym korytarzu, to się odwracałem, żeby wiedziała, że mam ją gdzieś, ale mniej więcej od 3 miesięcy nie widziałem jej ani razu i jakoś dziwnie się czuję. Nie wiem co się z nią dzieje... chciałbym do niej zadzwonić, zapytać się co się stało, że już na siebie nie wpadamy. Nie mam do niej nr... może to i lepiej:|

Gość mam dokładnie ten sam
czekaj Bishop :) kto tu kogo zostawił?

Gość mam dokładnie ten sam
e to u Was jakiś miłosny przekładaniec, karuzela, wszystko się może zdarzyć a w mojej story to ja usłyszałam NIE i to ze mną nie chce się mieć kontaktu heh .. sielanka :)

Gość za dobra dla niego byłam
u mnie też taki przekłądaniec była a teraz razem jakoś ,ja postawiłam warunek on powiedział pa,boli serce,to nie wiemjak bez niego żyć a musze to skończyć bo traktuje mnie juz jak szmate

>mam dokładnie ten sam .. Zapomnij o nim najlepiej... nie było Wam dane być razem i już. A jeśli między Tobą i tym pocieszycielem nie ma chemii też nie pakuj się w żaden związek. Warto poczekać trochę :)

Gość za dobra dla niego byłam
dzieki za rade

Gość mara7
Witam! Niestety mam ten sam problem,tylko,ze u mnie trwa to juz ponad 2 lata...Kiedy myslałam(tak ok.po 1,5 roku codziennego płaczu po rozstaniu),że juz będzie lepiej,ze zapomnę,ze pokocham kogos innego mój były zaczął sugerować powrót do mnie.Dodam,że miał juz nową dziewczynę a ja spotykałam sie z innym chłopakiem.I zaczęło sie na nowo:moje wątpliwosci,wspomnienia itd.Niestety on tylko chciał mnie sprawdzić,tzn.moje uczucia.I mimo,że okazał się egoistą,chamem ja nadal nie moge zapomnieć.Jestem z tym nowym chłopakiem ale niewiele nas łączy(jesli chodzi o sfere intymną) i nie wiem jak długo bedzie jeszcze czekał na mnie.Ja mam blokadę w psychice i boję się miłości.A jesli chodzi o rozsądek to czasem myslę,ze jest więcej wart niz ta cała miłość:-(.pozdrawiam