Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dj

Dj WESELA 0 697 02 18 77

Polecane posty

Gość dj

DJ – WESELA – IMPREZY „Przetańczyć z tobą chcę całą noc ....” ... a ja Wam w tym pomogę ! Zawodowy dj - prezenter z wieloletnim doświadczeniem, aktywną praktyką radiową i klubową poprowadzi dla Państwa każdą imprezę w tym wesele. Gram muzykę nie tylko dla pokolenia młodej pary, ale od szalonych lat 60-tych przez utwory z lat ‘70, ‘80 i 90-tych oraz muzykę weselną, do najnowszych hitów lansowanych przez stacje radiowe. Dzięki domenie: MAXIMUM PROFESJONALIZMU ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ! zdobyłem zaufanie i uznanie wielu par i ich gości. Szczegóły dotyczące przyjęcia (powitanie, repertuar, konkursy, oczepiny...) omawiane są z narzeczonymi na spotkaniu. Kontakt 0 697 02 18 77 Przetańczyć z tobą chcę całą noc...” a ja Wam w tym pomogę ! Zawodowy dj - prezenter z wieloletnim doświadczeniem, aktywną praktyką radiową i klubową poprowadzi dla Państwa wesele nowoczesne bądź tradycyjne. Gram muzykę nie tylko dla pokolenia młodej pary, ale od szalonych lat 60-tych przez utwory z lat ‘70, ‘80 i 90-tych oraz muzykę weselną, do najnowszych hitów lansowanych przez stacje radiowe. Dzięki domenie: MAXIMUM PROFESJONALIZMU ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ! - zdobyłem zaufanie i uznanie wielu par i ich gości. Szczegóły dotyczące przyjęcia (powitanie, repertuar, konkursy, oczepiny...) omawiane są z narzeczonymi na spotkaniu. Ponadto oferuję Państwu profesjonalną oprawę muzyczną bankietów, balów sylwestrowych i karnawałowych, studniówek oraz imprez okolicznościowych

Gość No proszę znowu ty
Zawodowy DJ? A papiery na to masz?

Gość dj
Zawodowiec jeszcze napisz ,żę grasz za 700 pln wesela w Warszawie a świecisz chyba kolorofonem i przygrywasz na fujarce!

Gość baśek
Mam nadzieję,że nie byłeś na zlocie DJ w Czarnym Dunajcu..

Gość wiecie co..
ja myślę że jak ktoś jest dobry w tym co robi, to nie musi się ogłaszać - znajomi znajomym itd polecają go.. tak samo jak ekipy budowlane.. jak jest dobra i solidna to mają mnóstwo zamówień bo od jednych do drugich z polecenia przechodza. a jak ktoś się ogłasza, czy w prasie czy na forum.. dla mnie podejrzane...

Gość do wiecie co
dobrze myslisz jakąś reklame mozna sobie zrobić,ale nie tak nachalną jak ten tu 'zawodowiec"