Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka czarownica

Tutaj opowiadamy ciekawe, śmieszne SNY!!!

Polecane posty

Zastanawiam się czy rzeczywiście sny mają szersze znaczenie czy próbują nam coś przekazać?Skąd się biorą niektóre sny? W dzieciństwie często mi się śniło że latam albo wysoko do góry albo nisko nad ziemią. Kiedyś mi się śniło że jechałam samochodem, przystanęłam w jakiejś wsi, podszedł facet, wyciągnał gnata, strzelił i umarłam. Opowiadajcie co Wam się przyśniło dziwnego

Gość Aphrodesia
mi się czesto śnią zęby.Podobno to ma świadczyć o czymś złym.Na razie jednak nic się nie wydarzyło ufff

Gość Lucjana Bąk
Cholera a mi często się śni że wiszę wysoko na wieżowcu i że zaraz spadnę.Coś mnie przesladuje chyba

Gość czy to byl proroczy sen
mi sie przed chwila przysnila lektura ktiora dzis moze byc na maturze... Nie napisze jaka bo mi tamten topik skasowali wiec zaraz zabraliby sie sie i za ten. Jestem ciekawa czy sie sprawdzi!

Niektórzy miewają prorocze sny.Moja znajoma kiedyś przyznała mi że często ma przepowiadające sny.Wyśniła kiedyś straszny wypadek w rodzinie.Nie minęło kilka dni i tak się stało.

odnośnie matury---Koleżanka mojej siostry poszła 2 tygodnie temu do wróżki i powiedziała jej że będzie Przedwiośnie..ciekawe zy zwraca kasę jak się nie sprawdzi :-P

Nikt nie opowiada swoich snów to opowiem coś ze swojego \"repertuaru\" Mnie i moją siostrę złapały straszne potwory ni to roboty ni to cio.żeby przeżyć codziennie musiałyśmy się czymś wykazać.Któregoś dnia moja siostra nie wiedziała co wymyśleć więć przynisła słoik zupy.:) Potwory złapały jej córkę, wtedy nastąpiła kulminacja.Moja siostra tak się tym faktem zezłościła, że nabrała nadludzkich sił i krzeknęła głośno nie jak ona:ZOSTAWCIE MOJĄ CÓRKĘ!!!!!wrrrrrrrr :)

Gość czy to byl proroczy sen
Kropla Bez Kitu - mnie sie snilo ze bedzie Wesele ;)

siostra wróci to powie co było..ciekawa jestem. I ciekawe czy w Opolu mieli już tematy od tygodnia,bo znów jakiejś Pani za dużo się skserowało? :-D

jezeli chodzi o lektury na maturze to z góry wiadomo że wystąpią wszystkie.Przecież sami musimy je dobrać do tematu a na jednej lekturze to rzadko kiedy możemy się oprzeć.Zazwyczaj trzeba zahaczyć o kilka

jezeli chodzi o lektury na maturze to z góry wiadomo że wystąpią wszystkie.Przecież sami musimy je dobrać do tematu a na jednej lekturze to rzadko kiedy możemy się oprzeć.Zazwyczaj trzeba zahaczyć o kilka

Gość Tarja1978
a mi się sniło że byłam królową pewnego pięknego kraju :) Fajnie żeby to była prawda

Gość a ja byłam
wokalistką zespołu a w rzeczywistości nie umiem śpiewać

Ja w ostatnich kilku dniach mialem dosyc ciekawe ;): - jakis gosciu dobijal sie do mojego mieszkania proszac o pomoc, wpuscilem go, a ten wyciagnal siekierke ;] - wpadl do mojego mieszkania jakis gosciu, ktory skierowal bron w moim kierunku, konkretnie mojej glowy ;) - snily mi sie piersi jakiejs znajomej dziewczyny, pamietam ze byly bardzo ladne...ale nie pamietam wlascicielki :P - hmm, moja wielka milosc probowala mnie zabic...(teraz to zabrzmi troszke zwariowanie ;)), ale byla zenska odmiana Terminatora :D...to scigala mnie, to rozmawialismy, jak gdyby nic...po drodze zabijala wszystkich niewinnych gapiow(w tym snie bylem policjantem, heh).

Gość Tarja1978
mój dzisiejszy sen: biegałam nago po mieście ;)

Gość Moje ostatnie sny
- Trafiłam do sklepu zoologicznego gdzie sprzedawca wcisnął mi za 80 zł dwa krokieciki dla psa (normalnie kosztują 30 groszy sztuka! :D ) - Po domu gonił mnie wielki pająk, w koncu urwał mi nogii i zjadł. nie wiem jak to możliwe ale biegłam dalej - Goniłam po mieście z komputerem (tym dużym pudłem :D ) w deszczu, szukając serwisu, gdy już znalazłam nie chciałam oddać go do naprawy bo na gg nie miałam hasła a umawiałam się tam na sex spotkania. - porwanie przez kosmitów, sprzątałam im w kosmosie :D potem odwieźli mnie na ziemie a ja ukryłam się w kałuży :D

mnie często śniły się kiedyś wypadajace zęby- normalnie garściami wyapdywały... podobno to wróży ciężką chorobę...długo nie miałam takich snów, a objawów żadnej choroby też nie i oby tak pozostało:) najbardziej mnie wkurza jak w śnie trzeba uciekać, a tu za cholere się nie da... albo krzyczeć- to też takie charczki, zero krzyku... a najlepsze sny są jak mam dziecko...ni to z gruszki, ni z pietruszki...o tak nagle dziecie na rekach, niby moje, ale zebym chociaż się przespała w tym śnie z kimś to już nie- od razu efekt mi dowalą i tyle:)

ale się uśmiałam czytajac Wasze sny...Przypomnialo mi się, że też często chciałam uciekać od kogoś lub czegoś a tak naprawdę mieliłam nogami w miejscu, albo, że otwieram oczy i nic nie widzę... aaaaaaa i kiedyś mi się śniło,że robiłam \"loda\" Stivenowi Seagalowi ;)

Gość Moje ostatnie sny
Zielonooka :D To mi się teraz przypomniało jak do mnie na podwórko zajechał autobus Kelly Family :D (wtedy kiedy była taka "moda" na nich) Paddy i Angelo chcieli się ze mną kochać (w końcu wylądowaliśmy razem w łóżku) :D najdziwniejsze jest to że nigdy nie przepadałam za tym zespołem :) Z iloma to ja już się kochałam w czasie snu :D

no erotyczne sny to ja też mam nazbyt często ;) ale zazwyczaj są to osoby nieznajome no a tym jednym razem Seagalowi było dobrze ;). No i czasem te sny to były całkowicie amoralne....

Gość 85
ostatnio dwa razy pod crzad snil mi sie sen ze jadłam... szkło Caly czas sie zastanawiam co on znaczy kiedys jak bylam mala to snilo mi sie, ze uniosze sie nad wlasnym loziem.

Gość 85
ja sny o tematyce erotyucznej miewam niezmiernie rzadko. Dziwne, nie?

Gość 85
i NIGDY nie odbylam we snie pełnego stounku. Jak juz sie cos snilo to zawsze sie konczylo tak nie wiadomo jak. Hmm

Gość 85
ale prawde powiedziawszy to cholernie wam zazdroszcze;P

Gość 85
A jak bylam mala to zwykle mi sie snily dwie rzeczy: albo jakies koszmary z potworami a'la Freddy Krueger, albo ze ktos porywa moja mame, niekiedy ze ona sama mnie opuszcza. ten sen z mama snil mi sie cale dziecinstwo, bardzo czesto, w zasadzie 40% snow z mojego dziecinstwa bylo wlasnie o "uciekajacej mamie", albo "uprowadzanej mamie"... Do dzis bardzo mnie zastanawia skad to sie bralo Z przyjemnych snow to mi bsie czesto snilo, ze chce wybawic swiat i do dzis mi sie tak sni;P

Gość 85
kiedys jeden koszmar z mojego dziecinstwa tak mnie zainspirowal ze na lekcji jezyka polskiego napisalam o nim wypracowanie i dostalam 6:) W ogole to w moich snach jest wszystko jest strasznie porypane. Np. sni mi sie ze jestem kims, a potem ze kim innym, jestem jednoczesnie w ronych miejscach, jestem z ludzmi a potem oni vgdzies sie gubia, albo najpierw sni mi sie jedno a potem przehodzi w co innego (chodzi mi o glowna tematyke snu), obraz raz jest czarno bialy a raz kolorowy...

mi tez sie nieraz snily wypadajace zeby. moim zdaniem to nie oznacza zadnej choroby, tylko po prostu odzywaja sie stare wspomnienia, z czasow, kiedy mleczaki wypadaly 🖐️

anyżówka- zęby mogą się też śnić, kiedy masz bzika na ich punkcie, czujesz lęk przed ich psuciem itd... 86- w snach zazwyczaj tak jest że niby jesteś załóżmy z koleżanką \"Asią\" a za chwilę to nie jest koleżanka Asia tylko \"Grześ\" a czasem bywa że np \"Asia\" wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości... Kiedyś jak sniły mi się koszmary postnowiłam, że będę się szybko budzić.No i kiedy nastapiła taka noc z koszmarem, powiedziałam sobie:\"obudź się to sen\" a za chwilę \"nie, jednak to nie sen, to prawda\" no i sen śnił mi się dalej ;)

Dziś śniło mi się że się kochałam z prezydentem Częstochowy brrrr. Facet jest zupełnie aseksualny i nie lubię go. Ciekawe skąd taki sen ???