Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladacznica

Panowie, czy potępiacie prostytutki?

Polecane posty

Gość Ladacznica

Mężczyzni potepiają kobiety, które umiejetnie uprawiają seks i biorą za to pieniądze. Nie zakochują się - robią to na zimno. Na codzień spotykamy mnośtwo takich panów, którzy chcą sexu, ale .... bez zobowiązań... O co więc chodzi Panowie?

Gość johny bravo
prostytutka - też człowiek.... prawda??

ja nie potępiam. Mimo iż nigdy nie korzystałem z ich usług to jestem za pełną legalizacją prostytucji. A opinie kobiet ? - jesli widzi klienta prostytutki i mówi: \"jest w moim typie\" to ma prawo go krytykować - jeśli mów: \"on nie jest w moim typie\" to nie ma prawa go krytykować

Gość on979797
o to ze dziwka roznosi choroby (fuj jakies syfy kiły itp,) no i dziwka to dziwka kto by chcial taką zużytą z rozjechaną dziura :/

Gość OSBW
JAK ZŁAPAŁEŚ SYFA BO NIE UŻYWAŁEŚ W GUMIE JA CYWILIZOWANY CZŁOWIEK TO MNIEJ DO SIEBIE PRETENSJE.

Gość lizusia
A ja zauwazyłam wręcz cos innego,ze prostytutka jest bardziej szanowana od kobiety ktora jest np.w zwiazku i ma kochanka lub kobieta ktora ma wiecej niż jednego kochanka.

Gość do prostytutek nie chodzę
mam swoją pannę. jak będę sam, może z rozpaczy pójdę. ale te panie mnie nie interesują.

Gość lisetjka
co za obłudne łajdactwo.prostytutek się czepiają. GDYBY NIE BYŁO POPYTU I PODAŻY BY NIE BYŁO!!!! A prostytutki syfem kto pozarażał????? Komary???? Należy karać te zboczone knury które korzystają i tych kobiet...Wiele ich robi to pod przymusem....Dlaczego nikt z was "porządnickich" nie potępi klientów?????

Gość lisetjka
ludzie NIE SĄ GÓWNEM - popatrz na siebie kobiety na ulice trafiają nie zawsze w własnego wyboru jak smiesz pogardzać kimś o kim nic nie wiesz? Ostatnio w TV pokazano dziewczyne z Nigerii - skrajnie wywieńczona błakała się po lesie pod Warszwą. Jest siatkarką - przyjechsła na zaproszenie do klubu siatkarskiego - ltóry nie istniał! Wpadła w brudne łapy parszywych stręczycieli!!! Została zarażona wirusem HIV. Uciekła.Teraz w szpitalu czeka na wydalenie do Nigerii. Oznacza to dla niej śmierć. Uciekła w nędzy, trafiła do piekła. Czy ją też nazwiesz szmatą i g...nem?!!!!

Gość jrakafaka
dla mnie prostytutka nie jest niczym zlym, nie korzystam z ich uslug chociaz czasami mnie korci, nie dziwie sie osobom ktore korzystaja, pewnie mozna poderwac kobiete i miec sex za darmo...ale szkoda czasu, zachodu , bycia milym i prawienia komplementow. U tych pan kawa na lawe- placisz i masz co chcesz, jestes zadowolony i idziesz dalej,nie uwzgledniajac faktu ze wiele dziwek ma nietypowa urode ...

Gość pałka z dzielnicowym guciapą
Prostytutka tak jak i diler narkotykowy muszą z czegoś żyć. Zarabiają jak potrafią i chwała im za to.

Gość YoToMan
Idealista Z przykroscia musze stwierdzic ze jestes kompletnym idiota.

Gość do wszystkich którzy
mówią że prostytutki są ok. Zobaczymy jak będziecie twierdzić gdy się od jakiejś zarazicie.

Gość rany YoToMan
to ty uwazasz te dziewczyny za ludzi? No no szacuneczek🖐️:classic_cool: Jednak nie spadłeś tak nisko jak myślałam.

Gość YoToMan
Twoje zdanie na moj temat zupelnie mnie nie interesuje . Ja nie mam problemow z soba i nie musze szukac dowartosciowania na forum zakladajac mnostwo tematow w stylu "Ocencie moje fotki" Zal mi cie chlopczyku

Gość YoToMan
> rany YoToMan Kazdy jest czlowiekiem - bez wzgledu na to co ty o tym myslisz Twoje zdanie tak naprawde niewiele znaczy. A jesli myslisz inaczej tym gorzej dla ciebie

Gość rany YoToMan
Zle mnie zrozumiałeś. Zupelnie na odwrót zresztą.

Gość YoToMan
>Idealista Jak mniemam , nie przeszkadza ci to isc w niedziele na msze co? Pie... zaklamany polo-katolik

Gość Pełna swoboda
Powinno byc jak w Holandi