Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokto

dwie tabletki anty

Polecane posty

Gość nokto

bylam na imprezie wziela o godz 23 tabl an pozniej widocznie zapomnialam z ejuz bralam i okolo godz 1 wzielam kolejna...pocz czym zwymiotowalam po okolo 2 godziznach. wczoraj wieczorem chcialm wziac tabletke ale przliczyzl;am i wyszlo ze mam wziete za duzo o jeden dzien tabletek...wiec dzisiaj biore tabl piatkowa....myslicie ze bedzie ok? nie wiem traktowac to jako zapomniana jedna tabletke czy jako dwie?

Gość nokto
jezeli wzielabym dzisiaj tabl to juz bedzie wsyztsko ok i skoncze jako 21 dni, moja gin mowila ze najgorsze co to przedluzac lub skraca 7 dniowa przerwe, mowila ze musi byc 7 i koniec a nie 6 czy 8 . problemu z zjasciem w cize nie mam bo juz nie jestem z chlopakiem alebiore tabsy bo bardzo dobrze je toleruje...noi juz na przyszlosc jakby ktos nowy siepojawil bede spokojna :]

Gość Paulkaaa
Masz zrobic 7 dniowa przerwe juz teraz nic nieszkodzi ze wzielas o jedna tabletke mniej tak mozna, mozna nawet i o 2 tabletki wziasc mniej i okres z odstawieniea bedzie tak jak zwykle, a skutecznosc jest zachowana, no i absolutnie niedokupuj nowej paczki tylko poprostu zrob juz przerwe a kolejna paczke zacznij tak jak zawsze .. Pozdrawiam , a swoja droga to niexle musialas byc zakrecona na tej imprezie :PP

Gość Paulkaaa
ale to byla Twoja ostatnia Tabletka?? Czy masz jeszcze jakies w paczce?? Jak jeszcze masz wiecej niz 5 to je dokoncz normalnie a jak mniej to zrob przerwe..

Gość nokto
tak mam jescze tabletki w paczce i jest ich wiecej niz 5

a czegóż ona ma się obawiać? :) przecież napisała, że chwilowo jest sama :)

Gość nokto
no wlasnie i to jest akurat wmoim przypadku najlepsze...brak obaw mimo takiej glupiej sytuacji...sama sie z siebie smieje. ale cale szczescie ze przeliczylam wczoraj tabletki bo przy ostatniej tabl bym sie zdziwila mocno gdzie ta jedna sie podziala ...juz przeliczalam caly listek czy czasem ma wszystkie tabletki :p pozdrawiam zielonaona i natia :]