Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona...

pomóżcie dziewczyny ...

Polecane posty

Gość zagubiona...

czy taki gęsty biały śluz może oznaczać ciążę?

Może oznaczać ciąże, ale może też zbliżającą miesiączkę. W internecie znajdziesz na pewno mnóstwo stron z potencjalnymi objawami ciąży. Tyle, że ich analiza jest dla sadystów - to co się stresować, skoro wystarczy zrobić test.

Gość zagubiona...
chemical...dzięki :) na test jest za wcześnie...ja bym bardzo się cieszyła gdyby to była ciąża...z objawów to bolą mnie jeszcze sutki i trochę brzuch a to u mnie niespotykane :/ i ten śluz...nawet przed miesiączką nigdy takiego nie miałam...

Zagubiona ja urodziłam juz dwoje dzieci i nigdy zadnego \"spacial edition\" śluzu we wczesnej ciazy nie zaobserwowałam.Idz do laboratorium i zrob sobie test z krwi-pewniak:DPozdrawiam i zycze dwoch kresek

Cześc mam pytanko mam biały gęsty śluz troche wygladający jak scięty twarożek to 14 dzien mojego cyklu bardzo pragniemy dzidziusia co ten sluz oznacza z góry dziękuje za odpowiedz

Gość uuuu to raczej grzybica

Mała 28 taki śluz oznacza stop dla plemników! najlepszy jest przeźroczysty i ciągnący, a taki można uzyskac łatwo kiedy bedziesz od pierwszego dnia cyklu piła simnie lnianie! ale nie jest powiedziane, ze się nie udało, bo plemniki mogą troche pożyc w organiźmie kobiety

witajcie ja tez mialam taki sluz przed terminem spodziewanej i u mnie oznaczal ciaze. Zycze 2 kreseczek

Dzięki kasiek101 spróbuje z tym siemiem lnianym od nastepnego cyklu moze to przyniesie jakis skutek bo jestem juz podłamana.

Nie dziękuje Kati76 ale licze juz od dłuzszego czasu na te dwie kreseczki moze sie w koncu uda