Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucillaaa

DLACZEGO NIE WIEM JAKI MAM ROZMIAR STANIKA DOKLADNIE?ZALAMKA

Polecane posty

Gość DO Ananke
mogłabyś podać w przybliżeniu ceny biustonoszy tej firmy GAIA, które sama nosisz?

Gość lucillaaa
dzieki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z tego wychodzi ,że niemusze sie zalamać ze mam F:):)

Gość o rany znowu te cyce
??? od kilku dni na kafe ciągle te cycki widzę:O

Gość o rany znowu te cyce
i na pewno to nie jest miska B tylko większa, wątpię by ktokolwiek w sklepie z bielizna, kto ZNA SIĘ na tym określił te cycki miską B więc nie ściemniaj tylko podaj jakie masz wymiary pod i w obwodzie biustu

Oczywiście. Za staniki płaciłam 55-70 zł. W ich sklepie internetowym jest drożej nie wiadomo czemu. Ja kupowałam w normalnym sklepie, ściśle rzecz biorąc we wrocławskim NOT. Z tego co wiem, w wielu sklepach zwykłych ceny Gai są niższe niż w internetowym. Kupując Gaię trzeba wziąć poprawkę na to, że ich obwody mają tendencję do rozciągania się, niestety. Powinnam u nich brać 65, ale nie mają. Niewiele droższe są staniki firmy Dalia, też polskie. Ponoć niezłe rzeczy z polskich miewa Comexim, a bardzo dobre - Avocado, ale tam jest drogo. Ja daję sobie już raczej spokój z polskimi, przerzucam się na marki brytyjskie - Panache, Fantasie, Freya, kupowane w internecie, bo w zwykłych sklepach to kręćka można dostać, sprzedawczynie idiotki, rozmiary do D, 65 nie uświadczysz.

Gość DO Ananke
No patrz jaki ten świat jest mały:) sprawdziłam, gdzie we Wrocku można kupić te staniki i w sumie do NOT-u mam najbliżej, bo z pracy dwa kroki więc i ceny mam z pierwszej ręki tam:) Ale zmartwiłaś mnie, że rozmiarów 65 tam nie ma:( bo ja akurat mam 66-67cm pod biustem więc raczej tylko ten wchodziłby w grę. Czyli mówisz, że we Wrocku żadnego porządnego sklepu nie znajdę?:(

Gość LOMATKO KOCHAnaaa
JA PIERDZIELE OCZYWISCIE ZE TO JETS MISKA B!!SAME WIDZICIE ZE SIE NIE ZNACIE LAIKI.TO CO SIE PACHACIE ZEBY DORADZAĆ ..CHCIALAM WAS TYLKO SPRAWDZIĆ .

Szybki przegląd marek polskich - sklep internetowy: www.bieliznapolska.pl

Gość napisz jakie masz obwody
a potem wmawiaj mi ze to miska B

Gość DO Ananke
Tylko, że biustonosze w cenach, które podałaś 55-70zł, to jak dla mnie są rozsądnymi cenami, ale już takie koło stówki i więcej to jednak przesada:O A przez net to już w ogóle:O

Do Ananke - szczerze, to nie wiem, bo jak mówiłam, przerzucam się na zakupy w sieci, wybór 1000 razy większy i w każdym rozmiarze. Gdzieś na Szczytnickiej jest ponoć nienajgorszy sklep i w przejściu pod placem 1Maja, droższe są w domu handlowym na Oławskiej i na Malarskiej, ale tam to już trzeba szykować powyżej stówki za sztukę, jak słyszałam. Z 65 to w ogóle kłopot w Polsce... w UK na szczęście nie.

Przez sieć można kupować taniej, a przy tym można odsyłać, jeśli nie pasuje i wymieniać. Tylko trzeba się przełamać :) w Polsce jest bodajże 10 dni na odesłanie towaru (oczywiście z metkami i bez śladów używania), w UK dają więcej czasu... jestem na etapie przełamywania się, pierwsze zakupy sieciowe za mną - i to trafione.

Gość zlinczujecie mnie zaraz ale
to jest miska b raczej albo c te piersi ze zdjecia.też tak mysle bo są z amale na miseczke d stanowczo.

Gość DO Ananke
W każdym razie dzięki wielkie:)

aha wiem bo mam podobne piersi nawet .pozatym też pracuje w sklepie z bielizną :)

Gość DO Ananke
A jeśli zaś chodzi o biust ze zdjęcia to ja mam pod biustem około 66-67cm i w obwodzie piersi 85-86cm czyli powinnam nosić rozmiar 65D lub 65E i wierzcie mi, że mój biust w porównaniu z tym na zdjęciu to maleństwo;)

Gość tabelka jest ok
ja mam 75 pod biustem a b biuście 96 i rozmair z tabeli 75 DD jest ok, taki włąsnie noszę i takie staniki kupuję 75 D albo DD zależy od producenta.

to jaka nosisz miseczke kochana ze w porownaniu z tym ze zdjecia twe piersi to malenstwa.. pytanie do "do ananke":)

skoro masz takie wymiary jalk podalas to faktyczniemasz duzy biust./...masz 19 cm róznicy aż ..szok..i ty mowisz ze masz malenstwa w orównaniu z tym ze zdjecia?haha dziwne..

Gość DO Ananke
Mam porównanie i widzę więc mówię jak jest - mój biust w porówaniu z tym na zdjęciu jest niewielki.

Gość ONA MA B JAK NIC TA NA FOCIE
TO JAK MYSLISZ JAKĄ MISKE MA TA NA ZDJECIU ?SKORO TY MASZ NIEWIELKI?ZASTANÓWCIE SIE CO WY PISZECIE ?

Gość DO Ananke
Moim zdaniem dziewczyna ze zdjęcia na pewno nie ma miski B.

Gość DO Ananke
I nigdzie nie napisałam, że dziewczyna ze zdjęcia ma "DUŻY BIUST". Z cała pewnością jednak ma większy ode mnie, a jakie ja mam wymiary podałam wyżej.

Gość ONA MA B JAK NIC TA NA FOCIE
ale skoro nosisz miske d to laska z foty pewno nosi h zastanow sie.na pewno masz podobny biust ale fota go powieszyla i na focie zawsze wyjdzie z bliska wielki nawet jak jest maly!

Gość DO Ananke
No skoro wiesz lepiej, to niech Ci będzie;) Ja spadam, bo taka piękna pogoda🖐️

Gość przecież te cycki na zdjęciu
są obwsiłe, a ja w życiu nie widziałam obwisłego biustu w rozmiarze B, to musi być większa miska niż B