Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jaaaaaaaaa

Zapalenie pecherza lub cewki po seksie

Polecane posty

Gość a jaaaaaaaaa

Wiem, że to już było, ale na ten konkretny temat prawie nic nie ma. Ostatnio po seksie ciągle wraca mi zapalenie pecherza albo cewki? sama nie wiem. W kazdym razie odczuwam pieczenia, ktore może nie jest bolesne, ale bardzo uciążliwe. Dodatkowo piję dużo wody z cytryną, chodze do toalety po seksie, żeby się wysiusiać, ale mimo wszystko to odczuwam. Zaczyna mnie to wkurzać, bo nie chce mi się kochać, bo już wiem, czym to się znowu skonczy. Co z tym zrobić- macie jakieś rady, najlepiej domowe sposoby. aha brak seksu też nie wchodzi w grę ;-).

Gość a jaaaaaaaa
nikt nie wie? Odpowiedzcie mi!

Miałam to ale nie po sexsie.Wizyta u ginekologa sie kłania.Swoja drogą nie rozumiem dlaczego nie poszłaś wcześniej,to nic strasznego lekarz to lekarz i tyle.Mi przepisał fularginum(na recepte) rutinoskorbin i nospe.Może powinniście zachować dużą higiene ,zamiast zapachowych płynów do higieny int. kupuj te bakterobujcze, ziaja ma dobre.Ale lekarz murowany i nie zwlekaj z tym bo jak nabawisz sie powikłań to żaden sexs nie pomoże Ci zostać matką. Pozdrawiam.

Gość możesz sama zażyć
FURAGUIN----jest bez recepty na to nie zaszkodzi....

Gość kot killer
akurat tak jest ze jest na recepte. ja mialam czesto zapalenia cewki moczowej po seksie. poszlam do lekarza i okazalo se ze mam,, zespol mlodych mezatek'' mija z wiekiem ja juz nie mam tego. chodzi o to ze podzas seksu bakterie przesowaja sie w gore drug moczowych i tam sie namnazaja i powoduja stany zapalne. idz po recepte po furagine lub kup sobie jaiesleki bezrecepty duzo tego jest.