Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vennusska

Napisał że nie jestem w jego typie. Jak mógł!?

Polecane posty

Gość Czarna kawa..
trefny stańczyk Ale nie na dyskotekach ;)

Gość croll
no ok, wyglad juz znamy? a teraz moze cos o sobie? co robisz w zyciu? praca, szkola, studia????

Gość I show your love
A jakby przecietniak ci powiedział że jesteś ładna ?

Gość Now and forever be my friend
Autorce żal że taki amant ją nie chce

jak to się mówi - wygląd to nie wszystko. Faceci w klubie a ci sami faceci w rzeczywistości to tak jakby zupełnie inni ludzie... Idzie taki do klubu, wie, że jest fajny, nawinie się mu laska - też calkiem fajna, do tego da się całować, obmacać itd itp, a potem koleś wraca do domu, trzeźwieje i myśli, że tak... no było miło, ale jak mi tak łatwo poszło, to panna pewnie co tydzień do innego sie tak klei, cholera wie ile ją już bzykało w toalecie tego klubu i dochodzi do wniosku \"eee... chyba nie jest w moim type...\" ;) Albo wytrzeźwiał i przypomniał sobie, że ma dziewczynę ;) Ostatnia wersja, biorąc pod uwagę jego kocie ruchy, to na 90% to gej ;) heterycy nie potrafią tańczyć

Gość BED
O kurde...Ty naprawde uwazasz sie za ladna??

Gość do autorki tematu w odpowiedzi
na wklejone zdjęcia -- >przykro mi ale jesteś drugą ligą .I nie dziw sie że żaden facet ci tego nigdy wprost nie powiedział bo takich rzeczy wprost sie nie mówi. Dam ci przykład na pożegnanie i na rozwianie resztek złudzeń.Kobiety dzielą się na 1.Extraklasa - tych jest mniej niż 0,5% 2.Pierwsza liga - czyli ładne dziewczyny , przykład to zdjęcia poniżej http://tinypic.com/view.php?pic=67n5d2q http://i17.tinypic.com/6agrdq8.jpg 3.Druga liga czyli przecietne i bardzo przecietne ,mowiąć wprost nieciekawe z wyglądu - to jest TWOJA liga :) 4.Trzecia liga dziewczyny bardzo nieatrakcyjne żegnaj i nie płacz :classic_cool:

te z pierwszej ligi mi się wogóle nie podobają ;| Pierwsza ogólnie nie ciekawa druga ma brzydkie usta. Pierwsza liga to np: scarlet johansson, keira knightley i im podobne. Nie wyzywające, ale naturalnie piękne

Gość qwertysoldier
kro, czy ty widziales keire knigtley bez charakteryzacji i photoshopu?? Chyba nie...

a Ty spójrz na pierwszą fotkę z pierwszej ligi i zobacz, że tam więcej fragmentów z efektem gaussian blur z PS niż czegokolwiek innego

Gość oj oj
szkoda Ciebie dziewczyno.Zejdź na ziemie i przestań się błaźnic, bo tylko potem jest żal takich ja Ty co niektóry a inni mieszają Cię z błotem. Ja jestem ładna, mam fotki w necie ale nie na żadnej fotce tylko na stronach z modelkami, ale nie uważam że jestem pięknością. Trochę samokrytyki dziewczyno

Gość Napisałaśże podobasz się
99% facetów więc on był w tym 1 %-cie :D ale mi przykro :p

Gość ale ciekawe ilu jest takich
jednoprocentowców buhahaha

Gość do ale ciekawe ilu ilu jest...
jak to ilu? 99 % ;) :)

wzioł , To nie jest rzadna prowokacja :-) wenusska - też nie jesteś w moim typie. Nawet jak jesteś miss swiata. Dziewczyna która robi błędy ortograficzne w prostych wyrazach traci na wartości u mnie - po prostu odnoszę wrażenie że jesteś prostą dziewczyną bez jakiegokolwiek wykształcenia (to samo zresztą dotyczy facetów). Mogę zrozumieć że robotnik przy taśmie nie nauczył się ortografii bo go to nie interesowało, ale student(ka) powinna reprezentować już jakiś poziom sorry......

ta pseudo modelka ma krzywe niesymetryczne i niewyraźne wargi jak po jakimś niedokończonym wstrzykiwaniu silikonu... ;P I nie jestem ani stara, ani nie jestem facetem :) Tylko, że dla mnie kobieta musi mieć w sobie coś ładnego, nie wystarczy, żeby rozbierała się aby potem tacy mastrubatorzy internetowi jak ktoś kto ze mną polemizował, zwalali przy jej fotkach konia :) Zresztą co tu mówić o pięknie - szmaty nigdy nie były i nigdy nie będą jakimkolwiek wykładnikiem piękna :)))

Gość Czarna kawa..
trefny stańczyk Zgadłeś, nie mam ochoty. Uwaga o lizaniu mi się nie spodobała. Dobrej nocy życzę :)

Gość kropelkaeea
po prostu facet widzi jaka jestes zapatrzona w siebie i cie olal, sorry ze tak mowie ale sadzac po twoich wypowiedziach doszlam do tego wniosku. nie ma takiej kobiet ktora sie wszystkim mezczyznom podoba, zawsze sie znajdzie taki ktoremu niepodpasuje jakas kobieta. a naprzyszlosc zmien swoje zachowanie. za bardzo sie wywyzszasz, on to zauwazyl i cie olal :-(

Gość bogaty facet
czemu szmaty ?

brzydka nie jestem, ale miss tez ze mnie zadna. Na brak powodzenia nie narzekam, wiem ze podobam się wielu facetom. Ale chyba by mnie pogrzało, gdybym prowadziła idiotyczne statystyki, kazdego, ktory na mnie spojrzał przeliczała na jakis tam procent czegoś tam... W ten sposób postępuja tylko puste, plastikowe lalki, cierpiące na indolencję umysłową... hehe a co do Twojego przypadku... to twarz masz brzydką:) i nie mówię tego z zazdrości, ani żeby Ci dokopać... ale stwierdzam fakty, nic więcej... po co masz mieć jakieś złudzenia, wyobrażać sobie kogoś, kim nie jesteś. Ktoś już napisał tutaj, że masz bardzo pospolity typ urody. Zgadzam się z tym kims:) na ulicy można spotkac wiele takich, pod latarnią jeszcze więcej... Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że Ty jesteś taka \"cudowna\", zapatrzona w siebie i swoją wspaniałosc, ze nawet zdania poprawnie nie potrafisz ułozyc:) Nie ma w Tobie nic naturalnego... I ta pseudo \"piękność\" na fotkach jesttak naprawde niczym wiecej, jak dzielem stworzonym przez fryzjera i kosmetyczkę... a ja miałabym spore zastrzeżenia co do ich umiejętności zawodowych :)

Gość zbok zdzich
najpierw do faceta rocznik1978-a ja myslalem ze jestes bardziej kulturalny i nie uzywasz epitetow,tymbardziej w stosunku do nieznajomych? A teraz do autorki:jestes bardzo,ale to bardzo zarozumiala i nie wiem czy da sie jeszcze cos z tym zrobic?Cala Twoja wypowiedz to jedno wielkie pasmo zarozumialosci i pychy.Moze on to zauwazyl i nie spodobalo mu sie? Jest jeszcze jedna mozliwosc i chyba najbardziej prawdopodobna:nie jestes w jego typie.Tylko,-czy to do Ciebie dotrze?????