Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vennusska

Napisał że nie jestem w jego typie. Jak mógł!?

Polecane posty

Gość no i miałem racje
brzydka masz twarz , nie chciałbym takiej dziewczyny nie kręciła by mnie i sorry że tak wprost ale sama tego chciałaś , zresztą co ci tam w końcu 99% cię podrywa więc mam nadzieje że w depresje nie wpadniesz i sie nie potniesz z rozpaczy :P

Gość Simpiwe
Nie ważne jak wyglądasz. Nie musisz spodobać się każdemu. On ma inny typ jak sam napisał. Nie napisał przecież że jesteś brzydka

Hej! Żeby nie było, że zazdrośnica jestem, to napiszę Ci że jesteś bardzo ładną dziewczyną. Wiem że faceci lubią taki typ urody i chociaż teraz niektórzy tu piszą, że jesteś pusta itd, to gdyby mieli z Tobą do czynienia na co dzień to nie jeden by się ślinił. Gwarantuję. Jeśli to co piszesz to prawda, to moja rada jest taka, że zwracaj uwagę nie tylko na facetów o urodzie \"hiszpańskiej\". Jest sporo wysokich, przystojnych, którzy nie obracają się tylko na dyskotekach. Np. mój facet taki jest :) Poza tym ja myślę że Ciebie zabolało nie to, że wiązałaś z tym facetem jakąś przysłość, bo w to nie wierzę. Ciebie boli to, że ktoś w ogóle mógł odrzucić tak ładną kobietę jak Ty, prawda? No ale nie powinnaś się tym przejmować, bo i tak będziesz miała powodzenie jeszcze parę ładnych lat :)

Gość Simpiwe
A kto wie jak ona się zachowuje. Może to go zraziło

Gość Simpiwe
Za bardzo sobie schlebia

Gość Diamonds never made a lady
Co można powiedzieć na podstawie zdjęcia ?

Gość Nataleczka235
zrozum, że nie musisz się wszystkim podobać...i się dziewczyno nie bulwersuj kiedy ktoś ci mowi że jesteś nie w jego typie bo jeszcze się taka nie urodziła która sprosta wymaganiom wszystkich facetów...wydoroślej

Gość Girl out of my dreams
Czy jak facet przystojny to znaczy ze musi lecieć na takie dziewczyny ?

Gość Im dancing on a fire
A co byś pomyślała jakbyś go zobaczyła z przecietną dziewczyną (taką co naprzykład na fotka.pl nie ma wiekszej średniej niż 8.7

Gość tą drugą fotą się pogrążyłaś
napisać mogę że masz ładne nogi, żeby nie była że zjadę od góry do dołyu :) dół jak cię mogę, ale góra.. no wybacz.. [myślę że to ktoś tej lasce z fotek wredny numer robi, nie można być aż tak tępym zeby własne "takie" (znaczy - tragiczne) zdjęcia umieszczać] 99proc facetów leci na twój otwór (czy otwory) nie urodę. sorry, staram się obiektywnie oceniać, lae tyle jest ślicznych dziewczyn, że akurat jest punkt odniesienia. ta dziewczyna z topicku jest strasznie nieładna, cokolwiek by kafeteryjny napaleniec nie napisał dla mnie i dla wielu moich znajomych twoja "uroda" jest bardzo kiczowata i tandetna, więc obalony zostaje twój mit o 99proc..

Gość Czarna kawa..
Moja opinia pewnie ciebie nie zainteresuje, bo jestem kobietą (co nie znaczy, że nie interesują mnie kobiety :] ), ale mi także się nie podobasz. Zdjęcie pozowane, sztuczne. Jesteś atrakcyjna, ale nijaka. Opalona, białe ciuszki, pasemka. Nic ciekawego, wiele takich. Nie podobają mi się twoje infantylne wypowiedzi, zbytnia pewność siebie, poza (?) ;) na słodką idiotkę, brak skromości, a waga opisywanego problemu wywołuje we mnie uśmiech politowania. Nie wiem czy na dyskotece nie masz sobie równych (dużo zależy od dyskoteki ;) ), ale wypadasz blado np. przy takiej A. Jopek, która choć starsza, ma klasę, styl i talent. Jeśli chodzi o ciało to nie robi na mnie wrażenia styl gwiazdek ze "Słonecznego Patrolu", wolę kilka francuskich aktorek, np. Juliette Binoche kiedy była młodsza. Boskie ciało :]

Gość o jezuuuuuuuu
dyskotekowy lachociąg - tak wyglądasz.. trzecia fota najlepsza..:D nie dziwię się kolesiowi, że cię spławił, takiego paszteta tez bym pogonił.. a w dyskotece pewnie ciemno było, na dotyku się skupił, łatwe ciało to za mało. parafrazując

Gość Czarna kawa..
A tak w ogóle, to cały wątek wygląda na prowokację. Chociaż... głupota ludzka nie ma granic, więc kto wie ;) W każdym razie, cel osiągnęłaś ;) Panowie wielbiący Venusskę proszeni o podawanie nr gg i adresów mailowych

Gość Czarna kawa..
Wracam do swoich Francuzek :D Pa Venussko ;) (co za oryginalny login... ;) :P )

Czarna kawa> pochwal się swoim zdjęciem, z chęcią Cię ocenię i porównam z autorką, zobaczymy kto wypada lepiej :)

A no mógł tak napisać ................czy cos w tym strasznego nie : co do autorki topiku poraniło jej ambicje takie stwierdzenie że nie jest w jego typie ............... W sumie lepiej że teraz to napisał niż później przynajmiej sprawa jest czysta i wyjasniona od poczatku z tej mąki chleba nie będzie .........nie ma złudzeń i tyle . Co do urody nie mnie sie wypowiadać bo zdecydowanie wole panów wszak jestem kobietą , chociaż jak mawia moja kolezanka zycie wtedy ma smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ;-)

Gość Czarna kawa..
Ronn to nie moja kategoria :P Jesli autorka topiku sie tobie podoba, to ja sie nie spodobam ;) Poza tym, nie interesuja mnie mezczyzni :)

Gość Ktoś taki sobie
Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powadna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!"

Gość Czarna kawa..
I jeszcze nie upadlam na glowe, zeby publikowac w necie swoje foty :P

Gość eeeehhh
widzicie, kiedy kobieta sama zna swoją wartość, wie że jest piękna, sama w sobie i dla siebie, wtedy nie potrzebuje dowartościowania ani ze strony obcych (np na fotka.pl, gdzie grzecznościowo daje się punkty żeby tyle samo uzyskać) ani na forum. ale do tego trzeba dojrzeć. nie świadczy o urodzie ilość obciągniętych penisów na dyskotece czy za nią 🖐️