Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaprzyszlamama

Prosze o opinie tego wózka.

Polecane posty

Gość jak cie stac to kup ....
ale drogi nie zawsze oznacza ,że jest b.dobry.... ja miałam za 490 zł -głęboki po pół roku sprzsedałam i kupiłam parasolkę baby -dreams za 280 zł i byłam zadowolona ....

Gość jak myslicie kochani
fajny ale ja wole Mutsy a cena przecietna

wszystkie wózki na trzech kółkach są okropne jeszcze ta cena TRAGEDIA to moja opinia

Gość nowaprzyszlamama
:) Własnie dlatego ze drogi nie oznacza zawsze bardzo dobry, pytam o opinie na temat TEGO wózka, ponieważ nie zamierzam kupować go TYLKO dlatego ze mnie na niego stać:) Ale dziekuje za odp.

mój brat za wózek dał 600 zł i jest naprawdę fajny

Gość nowaprzyszlamama
No coż, o gustach się nie dyskutuje. Nie pytałam więc czy sie podoba, tylko czy moze wiecie cos o jego funkcjonalnosci...

Bebecar jest bardzo dobrą i solidną firmą.Wygląd i model to już kwestia gustu a z gustami się nie dyskutuje.Myśle ,że jakościowo jest bdb i napewno nie będziesz go szybko reklamować(oby wcale).Miałam przy pierwszym dziecku wózek tej firmy i byłam bardzo zadowolona.

Gość nowaprzyszlamama
bulabula, bardzo Ci dziękuje za konkretną odpowiedź na temat:) Już myślałam ze źle zadałam pytanie:) Dziekuje.

Gość Sama uważamże kupowanie wózka
bardzo drogiego to szkoda ...zobaczysz sama .. Ja miałam za 590 i był świetny ale mały szybko rósł i zrobił się za mały i mało wygodny .. jak skończył 10 m-cy .kupiłam spacerówkę -składaną wygodna przy wjeżdżaniu windą i wogóle... a jak wywalisz tyle kasy i też za parę m-cy będziesz chciała sie go pozbyc to nie wiem czy ktos ci da połowe kasy za niego ...pomyśl ... Polecam abys przeglądała sklepy w małych miejscowościach ,gwarantuje ,że znajdziesz równie w ładnych kolorach i wygodne ...trójkołowiec miała moja siostra i klęła strasznie -twierdziła ,że nie wygodny...

Gość Jagoszaaa
ja go testowaam w sklepie i nie polecam nie mówiąc o budce która jak się składa to odgłosy jak z karabinu maszynowego

Gość potwierdzam jest strasznie
nie wiem jak to pkreslić...TWARDY...o

Gość nowaprzyszlamama
hm, no wałsnie juz któras osoba mówi mi że 3 koła są nie praktyczne... Ten sam model występuje jednak w wersji z 4 kołami. Mówisz jagoszaaaa ze budka trzeszczy.. to niedobrze. Dziekuje za opinie i prosze o więcej:)

Gość nowaprzyszlamama
A co to znaczy ze wózek ma funkcję kołyski???

Gość nowaprzyszlamama
niepraktyczne, sorry;););)

wiesz,niedawno (synek ma 4 miesiace) mialam dylemat bebecar czy bebe confort.ZDECYDOWANIE WYGRAL BEBE CONFORT,CENA POROWNYWALNA,ALE BEBECAR BAAARDZO CIĘŻKI

Gość nowaprzyszlamama
Dzięki Kasiu, własnie przeglądam ich oferte.Porównam sobie. Dziękuje.