Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annikaa

Ocencie go!

Polecane posty

Gość annikaa

Spotykac sie chce ze mna codziennie, znamy sie juz kilka miesiecy, ale wysyla smsa pyta sie kiedy sie spotkamy, ale nie proponuje co beziemy robic, ja zawsze musze wyjsc z pomyslem, z jego strony jedyna rzecz jak chce robic to przytulanki cacanki itp. a zeby cos zapropnowac jakis wyjazd gdzies wyjscie jakies czy chocby spacer to sam z siebie nie dopiero jak ja ,to on sie zgadza wtedy, chociaz widze ze szczescliwy odchodzi tylko wtedy gdy sie poprzytula wycaluje itp mnie, a kiedy jakos inaczej spedzimy dzień oczywiscie nie z jego inicjatywy co jest meczace juz :( to jakis niedpoieszczony ;chodzi :/ Kiedy mu mowie o tym, to nie widzi problemu i zaczyna wyliczac jak sie on nie stara, jak mnei nie kocha, przyznam ze gadke ma niezla ,tylko ze sie nie pokrywa z rzeczywistoscia, i czasami mnei juz to wkur..wia, ja do niego jedno to on gada drugie i tak zakreci ze juz zejdzie z tematu. co znim??

Gość annikaa
Już sama nie wiem czy on jest normalny czy raczej taki troszkę dziwny :/ nie znam duzo chłopaków i mam nadzieje ze nie wszyscy tylko jedno potrafia i chca juz mnie to dołuje

Gość annikaa
Błagam niech mi tkoś powie czy faceci wszyscy tacy są!! czy moze ktos mi sie jeszcze trafi inny a on jest jednak dziwny w swym zachowaniu, dodam tez ze ogolnie to straszny domator i tylko w domu przed kompem siedzi i nic poza praca nie robi zdnego hobby czy zainteresowania nie ma i czasem tak trudno pogdac bo nie ma o czym :/

Gość mhk
No to ci się trafiło tak jak mnie... mam podobnego chłopaka :/ różni się tylko tym, że też ma jakieś pomysły, ale przeważnie beznadziejne :D

Gość annikaa
To też ci współczuje chociaż twoj jakieś ma pomysly wogoel moj zadnych tylko by sie miział do mnie

Gość niedopieszczony prawiczek
ci sie trafil i do tego nudny i nieciekawy co to znaczy ze chce sie spotykac codziennie!! przeciez ty masz swoje zycie i wlasne sprawy Wydaje mi sie ze chce cie przeleciec jak najszybciej i glownie o to mu chodzi!