Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie zmęczona

Ciągle chce mi się spać i w ogóle nie mam energii, dlaczego??

Polecane posty

Gość wiecznie zmęczona

od dłuższego czasu czuje się taka zamulona, śpię po co najmniej 10 godzin a i tak się nie wysypiam (oczywiście jak śpię np. 6 h to już jest w ogóle tragedia), nie mam siły na nic, najchętniej spałabym cały dzień, nie chce mi się wychodzić z domu i siedze praktycznie non stop na dupie jak dziad jakiś:/ byle wyjście do miasta mnie męczy.. gdy musze sie uczyc, momentalnie zasypiam nad książką.. od czego to się może brać i co z tym robić??

Gość wiecznie zmęczona
hallo, jest tu kto..?

ja tak mam przy anemii, zrób sobie badanie krwi (konkretnie na żelazo)

Swięta racja! Szybciorgiem do lekarza! Porób badania! Potem lecz się i będzie dobrze - zobaczysz! A jak z Twoim ciśnieniem?

Gość zbadaj tarczycę też
wiecej ruchu i lepeij się odzywiaj.

Gość aaajaaa
przesilenie wiosenne ?

Gość wiecznie zmęczona
ciśnienie mam od zawsze b. niskie (po mamie) ruchu rzeczywiście mam mało, ale nawet jak tam chciałam sie kiedyś wziać do roboty to po prostu siły nie miałam :( w zasadzie to czuje sie tak już od ponad roku..

mam tak samo! Przeraża mnie to ze tyle badan trzeba zrobić... Ech... Zelazo, cukier pewnie tez? tarczyca... rozsypuje sie:o

nie wiem jak z tarczycą ale ja mialam badane żelazo i cukier za jednym pobraniem krwi więc nie jest to az tak dużo badań

Niby nie, ale trzeba sie wybrać... Wiesz ja jeszcze myśle o innych, a tarczyca to już w ogóle... Te hormony, blee... No ale zaczne od cukru - bo u mnie w rodzinie byla cukrzyca, i zelazo jak najbardziej, bo mało jem mieska, a tam chyba jest... :o