Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ełzebia

nie mam chłopaka bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość ełzebia

najgorsze to, że mam ukryty potencjał, poniżej szyi ze mnie jest na prawdę super laska, ale twarz to do natychmiastowej transplantacji, niestety

Gość
na pewno nie jest tak źle,moja kolezanka dopiero ma brzydką twarz choc na powodzenie nie narzeka,wszystko zalezy od podejscia do faceta,ona na ogol pierwsza zaczyna rozmowę ;]

przesadzasz, pewnie jestes niesmiala i malo pewna siebie ;) ja tez niestety jestem malo, bardzo malo pewna siebie :O ale chyba nie niesmiala

Gość
wiesz z tym BMI to już przegięcie💤

Co tam twarz, najwyzej mozecie jechac od tylu;) zartuje. Nie masz chlopaka, bo masz niska samoocene. Pomysl,ze masz fajne cialo i to podkreslaj ubiorem!! I nie przejmuj sie opinia innych-niech spadaja. Zrob makijaz i ruszaj na podryw;)

przejdz sie do stylisty-fryzjera.dobierze Ci odpowiednia fryzure,kolor.kosmetyczka niech Ci doradzi jak masz sie golowac.napewno pomoze. zauwaz ze duzo jest brzydkich kobiet ale \"fajnie zrobionych\".potrafia zajebiscie sie ubrac, uczesac co w efekcie robi z nich super laski.Ty masz swietna figurke wiec masz dodatkowe szczescie.

Gość biedakkk
a ja nie mam dziewczyny bo nie mam samochodu

brak ladnej buzi czy samochodu to napewno nie sa powody do tego ze jestescie sami. badzcie pewniejsi siebie! duzo sie usmiechajcie, rozmawiajcie z ludzmi.

Gość Karmelowa Leokadia
ale pierdzelenie Dziewczyno, ja brzydka nie jestem, ale zapewniam, że smukłe, gladkie, wydepilowane cialo, ładnie zarysowane mięsnie, dobra fryzura, zdrowa cera itd. [ach :D] nie spadły na mnie, jako snop łaski z nieba. To cięzka orka, bieganie, basen, ciągła dieta, zabiegi kosmetyczne, fryzjer i cała reszta. A jak twarz mam nie halo, to postaraj sie przyciągnąć ich wzrok nieco niżej. :P Wychodzenie jedynie nocą nie przyniesie żadnej korzyści.

Gość Karmelowa Leokadia
masz* :P:P zdecydowanie za szybko piszę :P

Gość prettyface
Wedlug mnie to nie problem. W dzisiejszych czasach faceci patrza tylko na cialo. Zobacz na ulicy, za jakimi laskami ogladaja sie faceci. Cialo super, twarz brzydka, albo jej w ogole nie widac, bo lala zakrywa sie wielgachnymi okularami. Kiedys myslalam, ze twarz to podstawa, ale sie baardzo mylilam....