Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwaśna pomarańzca

Azeureus-jak ściągnąć?

Polecane posty

Gość kwaśna pomarańzca

Podobno można przez sieć torrent,ale jak?co trzeba najpierw zrobi/Pomoże mi ktoś?

musisz sćiągnąc pliki torrent...np ze strony torrentspy...wybierasz inteesujacą cię rzecz...film...mp3 po czym ściągasz plik torrent...odpalasz plik torrent tak jak każdy inny...nie używam azerusa ale powinien się automatycznie odpalić bo chyba będzie skojarzony jako program odpowiadający za te pliki....po czym następuje podłączenie do serwerów i dołączasz do kolejki innych uzytkowników ściągających tą samą rzecz...dzieli się je na 2 katogorie czyli SEED i PEER...seed ci co mają w 100% ściągnięty plik i udotępniają a PEER ci co mają jakąś część całości...wymiana danych następuje między wami wszystkimi..oczywiście ci co mają 100 to tylko wysłają...ty bedziesz wysyłac i pobierać dlatego ważne są dobre ustawieni programu w stosunku do twojego łacza...przeczytaj FAQ w azerusie..powinno być napisane jak ustawić szybkość wysyłania i pobieranai dla danego rodzaju łacza...to tyle

wklej jego nazwę... ewentualnie usuń programem KILLBOX jak znajdę podam linka... ale wolałbym tak od razu nei kasowac bo nei wiem z czym ta ikona jest skojarzona więc skasowanei tego gówienka może za wiele nie zminić:O

hmmmm...daj mi chcwilę na poszukiwania... w międzyczasie spójrz na listę w panelu kontrolnym, zaintalowanych programów, czy nie ma czegoś czego nie powinno być.... jeśli to jakiś syf to prawdopodobnie będzie się dało usunąć w trybie awaryjnym windy aha sprawdż jeszcze SPYBOTEM http://www.safer-networking.org/pl/index.html pobierz najnowsze bazy anty syfa i przeskanuj...

fuck fuck fuck... na razie nic nie znalazłem wejdż normalnie z explorera windy do pilpitu i zobacz. czy nie będzie coś napisane, w sensie nazwa tego gówienka...ewentualnie ALT CTRL DEL i zoabaczyć listę działających aplikacji i wypisz mi wszystki które nie pasują, szczególnie te które pobierają dużo pamięci...ewentualnie zjarzyj w katalog Program Files na głównej partycji i zabacz czy sie nic nie dodało...jeśli tam nic nie ma to prawdopodobnie siedzi to w katalogu Windy...gdzieś w systemie 32

chyba jednak tak...ale jak już masz go zorbić to miej to za soba i co najwazniejsze odłącz neta...format partycji systemowej powinien wystarczyć,,,nie musizsz wszystkiego kasowac no chyba że masz 1 partycję...odinstaluj wszystkie aplikacje z innych partycji puść format systemowej.. ja znikam na trochę...przykro mi że nie mogę jakoś inaczej pomóc... :O

Gość kwaśna pomarańzca
Dzięki buszujący,przynajmniej spróbuję.

kwaśna...na stronie torrentspy masz napisane ilu jest Seedów i ilu Peerów...duża licza w szególności tych pierwszych to równiez szybsza prędkość ściągania....jelsi masz liveboxa neostrady to żaden program typu Peer2peer nie będzie dobrze działał...nalezy odblokować w konfiguracji odpowiednie porty.... tak dla informacji ustawienia dla prędkości netu 512 to upload 10 a download około 60...i tak szybciej nie poleci...ale powinno być ustawienie ,że nie interesuje Cię górna granica ściągalności/downloadu...bo np. w dobry dzień potrafi poleciec z predkością nawet 66KB/s...to chyba tyle...jak znasz angielski to czytac komentarze innych którzy ściągneli plik na stronach z torrentami bo nie zawsze to co wystawione jest dobrej jakości..bądź potrafi być pustym plikiem ale to niezwykle rzadko nd:D powinienem być...mam nadzieję że dasz radę postawić windę...mi to zajmuje jedną noc ale ja mam za dużo zabawek:D

co to jest to \"to\":P dobra w takim razie będe na 100% i maksymalnej pręfkości tansferu... i co łazisz po necie...jeszcze to gówno co masz zawoła kolegów z sieci i dopiero będzie sie działo:o

inaczej bym z Toba nie gadał:P jest tylko mały problem:o nie wiem kto ma urodziny ale myślę ,że jakoś akcja sam sie rozwinie.. nie przypominam sobie po prostu kto gdzie kiedy:O

nie nie zapomniałem, ale z tego się orientuję kobiety po 18 roku życia kiepsko znosza urodziny więc hmmmm:D lepiej nie pamiętać:classic_cool: dzieki za informacje bo bym z liścia pewnei dostał:P

Gość dzieki dzięki
:P już nie dobijaj leżącego:classic_cool: do później:D