Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaa

Pierwszy raz na SLOLARIUM

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaa

Może to śmieszne, ale mnie temat interesuje... Mam 23 lata i chciałabym po ra pierwszy wybrać się na solarium, wcześniej wystarczało mi słoneczko, ale teraz gdy pracuję do 17:00 nie moge sobie na to pozwolić... a więc, mam takie "głupie" pytania :) -które solarium lepsze? leżące czy stojące? -ile razy w tygodniu i na jaki czas chodzić, by uzyskac ładną opalenizne w 2 tygodnie ( mam raczej ciemną karynacje) -wchodzę, mówię na jaki czas, płacę i co????? czy dostaję coś? jakąś monetę, którą gdzieś tam wrzucam? jak to sie odbywa? -zawsze opalacie sie bez makijażu? (mój nie jest mocny, ale zastanawiam sie czy przez fluid chwyci) -czy można opalać sie nago???? Wiem, ze lepiej byłoby pójsć powiedzieć jest tu pierwszy raz, prosze o instrukcję, ale najpierw chciałabym dowiedzieć się czegoś od osób wtajemniczonych tutaj ;) Jeżeli macie jeszcze jakies rady lub ciekawostki, chętnie poczytam ;)

Gość ciekawskaaaaaa
potrzebuję instrukcje obsługi :)

Gość Keiraq
Ja byłam niedawno. Powiedziałam, że pierwszy raz i na łóżko leżące bym chciała. On to u siebie ustawił potem zaprowadził do kabiny i wyjaśnił co i gdzie mam nacisnąć a włącza się automatycznie po naciśnięciu i wyłącza p np. 5 minutach samo.Nsa povczątku weszłam w bieliźnie ale drugim razem ju7ż nago. Nie ma cio się wstydzić bo nikt cię nie widzi ;) Opalałam się w makijażu

Gość ciekawskaaaaaa
czekam na wiecej :)