Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszkaP lol

eh...cwiczy ktos z Was 6 weidera?? pomozcie... i doradzcie...

Polecane posty

Gość nowicjuszkaP lol

hmm... mam takie pytanko... Cwiczy ktos z was szostke weidera?? sa efekty? heh ja chce miec bardzo plaski brzuszek.... noo i slyszalam ze to dziala.... moj chlopak robil to pzrez 6 tyg i mial kaloryferek...mm..;D hehe noo tylko ze ja nie chce kaloryferka... tylko plaski brzuch... co mam zorbic..?? pomozcie i doradzcie;p czekam...

Gość grymas_usmiechu
dolacz cwiczenia na meisnie skosne brzucha:) wyrobisz sobie wtedy proporcjonalnie wszystkie partie:) kaloryferek po szesciu tygodniach raczej ci niestety nie grozi, szczegolnie ze weider nie jest znowu taka wielka dawka cwiczen:)

Gość wikiiiiiiii
mialam zaczac 6 weidera ale podobniesz jest nudne i sie nudzi wiec wole ten czas spedzic na roweerze i na ABS :)

Gość przem
ja to robilem i powiem, ze jest: nudne strasznie ciezkie -jak nie macie mocnej motywacji i smozaparcia to nie dacie rady ukonczyc 1 treningu cholernie pala miesnie efekty sa widoczne:D tluszczyk z brzuszka mi sie spalil ostro i uwypuklil miesnie brzucha niestety dotrwalem do polowy jakos, ale i tak nie zaluje bo efekty sa widoczne, za miesiac proboje ponownie:)

6 weidera jest na wyrobienie meisni a nie spalenie tłuszczu. tak wiec jak masz tłuszczyk to ci nie zejdzie tylko wlasnie zrobi sie kaloryferek. no chyba ze masz troszke tluszczyku to jak ci wejdzie kaloryferek to nie ebdzie go widac i moze cos jednak da:)

Gość nowicjuszkaP lol
nooom.... ja zaczynam od PN;p heh wiec zobaczymy czy beda efekty.... i czy wytrzymam...;p heh

a 5 dniu :D ale trzeba mieć dużo silnej woli żeby dokończyć trening boo jest strasznie nudny i zawsze się wkurzam mocno i chce mi się płakać.. ale wytrzymuje.. efekty nawet są.. ja nie mam dużego brzucha i u mnie widać mięsnie :D

Gość nowicjuszkaP lol
partycja 90 noo ja tez nie mam duzego brzucha....hmm... noom ale zobaczymy;p heh

Gość Nusiaczek
ja mam malutki brzuszek, ale ćwiczę A6W systematycznie ze względu na wade postawy U mnie efekty widac zawsze już po 3 dniu cwiczeń, a ok 16 kończę serię bo tyle mi wystarcza:) Ja polecam szóstkę, a zeby mi się nie nudziło to ćwicze podczas oglądania tv:) i po ćwiczeniach kłade się na brzuchu i rozciagam mięsnie - wtedy nie mam zakwasów na drugi dzień;)

Gość nowicjuszkaP lol
Nusiaczek - noo ja tez mam maly brzuszek... nooo ale wolalabym wogole;p heh noo najlepiej cwiczyc oglafdajac tv..;p bo ot nie jest tak nudno;p heh tez tak zawsze robilam;p heh :D

Gość Ciii
no własnie właśnie....ja nie chce kaloryfera...to nie wyglada dobrze u dziewczyn....i ten kaloryfer ;/ będzie po 6 tygodniach.??bo jak tak to ja podziękuje i zostane przy aerobiku...