Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szra mycha

Jak mam pojsc na jakas impreze, jak czuje sie tam jak szara myszka???

Polecane posty

Gość szra mycha

Jutro impreza i znowu super zgrabne kobiety, nie mogadze opedzic sie od adoratorow:( Czuje sie szara, nikt nie zwraca na mnie uwagi. Moglabym ubrac sie w super ciuchy i nic bo nie mam super figury, ladnych wlosow i ladnej twarzy. Jutro znowu porazka. Ciezko jest wchodzic do lokalu gdzie od razu na starcie widze sliczne dziewczyny, zgrabne , seksowne:(

Gość szra mycha
nie mogace - blad:(

Gość zataczam się...
Kiedyś przeżywałam to samo, nie martw się:)

no to moze popros jakas kolezanke zeby zrobila ci makijaz.... ubierz cos co dobrze na tobie lezy i podkresla twoje aututy i NAJWAZNIEJSZE - badz soba, badz usmiechnieta - to juz polowa sukcesu

oja, no a jaki masz pomysł żeby stać się seksowną ? Przecież jeśli to figura - ćwicz, przejdź na dietę, jeśli to ubiór, weź jakąś koleżankę i idźcie na zakupy uśmiech to możesz sama poćwiczyć... 3m sie & będzie git !

mi pomaga upicie się:P ale to nie jest rozwiązanie.. trzeba chyba być kontaktowym ? niewiem bo nie umiem

A co tak konkretnie jest z Toba nie w porządku? jakie masz problemy z figurą włosami itp?? czego najbardziej w sobie nie lubisz?

adorator na imprezie, to żaden adorator ;) i zapamiętaj to raz na zawsze :D

Gość szra mycha
mam dziwne wlosy, scinalam juz je za 20 zl i za 300 za granica i zawsze drugiego dnia sterczaly bo nie moglam ich ulozyc:( jestem chuda dosyc, dlugi nos

adorator na imprezie, to żaden adorator ;) i zapamiętaj to raz na zawsze :D

dla wiekszosci facetów niema za chudych dziewczyn . to mit - puszystych kobiet ktore sobie to uroily (nie najezdzajcie na mnie , sama nie jestem chudsza) nienarzekaj wiec na taka sylwetke, włosy sterczace? ponoc puszyste sa modne;) Napewno nie jest tak krytycznie zle. bedie dobrze.. moze lepiej sie skupic na tej rozmowie?

daj spokoj, naprawde lubisz tych łosiow, klejacych sie do dziewczyn na parkiecie????? wlasnie nie ma nic gorszego, niz \"nie moc sie od nich opedzic\" :O czasem czlowiek ucieka, zaslania sie kolezanka, unika jak moze, a taki sie normalne odczepic nie chce, i to juz nawet w gejowskich klubach, gdzie pomyslec by mozna, ze faceci nie powinni w ten sposob zaczepiac dziewczyn 😭

Gość szra mycha
po raz kolejny zobacze super laski a przy nich fajnych facetow, dziewczyny nawet przy lustrze na mnie prychaja i odpedzaja od lustea bo co ja moge chciec , jedynie przeczesac wlosy

włosy umyj dzień wcześniej, nałóż jakaś odżywkę do spłukiwania najlepiej, przed wyjściem jakaś pianka i nie będą sterczeć:) jak jesteś szczupła to unikaj ciemnych ubrań bo jeszcze bardziej wyszczuplają, załóż coś w wyrazistych kolorach, unikaj szarych burych itp:D zrób staranny widoczny makijaż, nos przypudruj z góry (nie wiem dokładnie jak to się robi ale podobno się go optycznie skraca w ten sposób) strzel dwa piwka albo drinka na dzień dobry i baw się dobrze:)

Gość szra mycha
ja nie mowie o losiach i dziewczynach ubranych jak spod latarni.... chodze do lokalu gdzie naprawde wiekszosc to fajni ludzie, ladne, super ubrane dziewczyny i fajni faceci, tak z 60%

jak dla mnie kazdy facet, klejacy sie do obcej dziewczyny na parkiecie to łoś :P fajni faceci nie musza sie chwytac takich dennych sposobow na poderwanie dziewczyny :)

Gość żaden problem
wystarczy tona tapety ładny ciuszek czyli mini spudniczka i wielki dekold. 2 piwa i po problemie. a ile masz lat?

Gość szra mycha
25-facet mnie zostawil bo znalazl ladniejsza, no wiecie, laske!

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sluchaj moim zdaniem idz tam z jakas dobra kolezanka, dobrze sie baw i usmiechaj, wyjdziesz z cienia :-)

Gość żaden problem
olej przystojniaków. poszukaj sobie jakiegoś niezbyt przystojnego. tacy są najwierniejsi. i rozejrzyj się w swoich kumplach wśród nich napewno będzie ktoś dla ciebie. zaakceptuj siebie jaką jesteś i nie patrz nawet na te puste lale.

a ja myśle że warto się na własnej skórze przejechać na tych przystojniaczkach których się upolowało wzrokowo - wtedy sie wie - co ważne:) szra mycha- trzymam kciuki za Twoją pewnośc siebie;)