Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

A ja się bujam z osteologią

Polecane posty

Gość Margoloaaa
Anyżówka, co studiujesz ?

ech, wy nieuwazni czytelnicy forumowi :classic_cool: wielokrotnie juz pisalam, ze studiuje technologie zywnosci :)

Gość Margoloaaa
Sorki, jestem tu od niedawna ;) Pytam, bo też się uczę mikrobiologii. Studiuję dietetykę :D 🖐️

Margolaaa - wspolczuje.. jak mialam zywienie czlowieka, to ukladalismy jadlospisy zgodnie z tymi wszystkimi normami na wszystkie skladniki odzywcze dla okreslonej grupy ludnosci i myslalam, ze sfiksuje od tego :O dobrze, ze to juz za mna :)

Gość Margoloaaa
Anyżówka, nie takich rzeczy się uczylismy :P A na technologii żywności na czym się głównie skupiacie ?

Gość pytammm
a ja sie skupiałam cały dzien na pisaniu pracy licencjackiej, ale juz spadam spac echhh... a studiuje biotechnologie, wiec mozemy sobie podac rece :) mikrobiologia juz za mną :>

Gość Margoloaaa
Tropikalna pomarańczo, gdzie studiujesz, jeśli mozna wiedzieć (tylko nie strofuj mnie,m ze jestem nieuważna ;) ) ?

teraz to sie juz skupiamy na konkretnych specjalizacjach ;) ale tak generalnie to sie skupiamy na technologii produkcji. zywienie czlowieka to byl przedmiot poboczny, mozna powiedziec. jeszcze teoria byla nawet ciekawa, ale cale to ukladanie jadlospisu nie dosc, ze nudne, to w zyciu mi sie nie przyda, dlatego tym bardziej myslalam, ze sfiksuje ...

no prosze, kazdy studiuje co innego, a wszyscy maja mikrobiologie :) ja mam juz nawet druga w toku studiow (konkretnie mikrobiologia techniczna)

Gość Margoloaaaa
Tropikalna, ja pytałam gdzie, a nie co ;)

płuco prawe jest ciekawe, w przeciwieństwie do lewego, w którym nie ma nic ciekawego :P a ja mam dzisiaj dzien kardiologiczny, a ja sercowo tepa jestem 😭

a ja myslami zupełnie gdzie indziej... dobrze, że zaczeło padac i pacjentów nie ma...

Gość i idz tu do lekarza
który jest tepy sercowo :-(

:D:D do mnie lepiej nie:D nikogo z Was bym nie leczyla:P przypadki kardiologiczne odsylam na konsyltacje do specjalisty

Gość jak wszyscy inetrnisci
to najlepsza specjalizacja - nie wiesz ? do specjalisty , luzik :classic_cool:

nie zapominajcie o jednym -ludzi nie lecze. W dodayku nie znasz poziomu mojej wiedzy kardiologicznej, ja uwazam, ze powinna byc wyższa, chociaz i tak jest lepsza, niz wielu moich kolegów po fachu.Z resztą nie zamierzam sie tłumaczyc.NIkt nie jest w stanie byc dobry we wszystkim i tyle.Potrafie rozpoznac problem i pokierowac pacjenta do specjalisty

Gość całe szczescie
:-)

O proszę! Ja też walczę z mikrobiologią, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :) Ja z kolei studiuje analitykę medyczną.