Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Invisible

TEN POTWORNY CELLULIT I TE ROZSTEPY!!!

Polecane posty

Czy ktoras z Was zna jakis SKUTECZNY sposob na pozbycie sie cellulitu i rozstepow??? Jakies kremy, cwiczenia, masaze... Jak kremy to jakie i ile kosztuja... Licze na SPRAWDZONE sposoby, poniewaz nie chce tracic czasu i pieniedzy na metody ktore nie skutkuja... A ja juz poprostu nie moge na siebie patrzec: biodra - rozstepy, uda - cellulit... Prosze Was, POMOZCIE MI.

Gość uumc
Rozstępy musisz pokochać... A na cellulit tylko zmiana diety pomaga. Zero śmieci,minimum mięsa ,tłuszczu,bez cukru,soli,pieczywa... Powodzenia.

Gość uumc
Warzywa,owoce,kasze,ryż...Czasem rybki.

www.faberlic.pl - majowy katalog zestaw RA świetny na cellulit (gg2653390)

Gość vanili
Po pierwsze dieta, po drugie ruch i ćwiczenia, wspomagająco balsamy. Z tańszych możesz kupić - balsamy ujędrniające i na cel. Evelin zielony i fioletowy, na promocji 11.90 lub ok.16 zł.Pachną mentolem i chłodzą ciało. Osobiście stosuję i jestem zadowolona, ale skuteczność zależy od rozległości cellulitu.

A zna ktoras jakas fajna stronke z dieta antycellulitowa??? Tak zebym jakos bardziej sie orientowala...

Gość uumc
Nie wiem jak to z nabiałem... Ja często jem zupę z soczewicy...Zielonej,czerwonej...

Gość vanili
Jeżeli należysz do grupy osób " przy kości", pomyśl o odchudzaniu, może rower stacjonarny lub ruch!!!! Ja stosuję dietę, masuję ciało kółkiem z wypustkami i wcieram balsam.

Gość mary....
warzywa owoce pieczywo pełnoziarniste, ryby,filety z kurczaka indyka bez skóry, makaron pełnoziarnisty ryż brązowy,kasza jaglana,otreby przenne, nabiał chudy..duzo przypraw oprócz soli codzienna gimnastyka chocby 15 min rano i jakis sport 3 razy w tygodniu masaż ciała pod prysznicem pillingi, kremy ujędrniajace i nawilżające

Aha, dzieki. A nie znacie zadnego skutecznego kremu ktory chociaz zmniejsza te cholerne rozstepy?? Czy poprostu jestem skazana je pokochac, bo mnie nigdy nie opuszcza??...

Gość vanili
Pozdrawiam Cię cieplutko!!!!! Ja stosuję krem wyszczuplający+ ujędrniający antycelluit Evelin /podawałam wcześniej/,zielony- na brzuch , pozostawia on uczucie świeżości , w przeciwieństwie do fioletowego , który wysycha szybko i spina skórę. Spróbuj!!! Nie będzie efektów za dzień ani dwa , ale po miesiącu ocenisz , musisz stosować dietę i ruch. Nie mam czasu na fora, więc zapraszam na - Diety "Dieta strukturalna- rewelacja 2-4 kg.",tam możemy pogadać. Uwierz w siebie, efekty bedą widoczne za jakiś czas, jeśli potrzebujesz wsparcia - wstąp do mnie!!!!! Zapraszam. Fora padają z dnia na dzień, więc zaglądam tylko na moje. Naprawdę sobie poradzisz, walczysz o siebie,swój wygląd , dobre samopoczucie. DO ZO-BACZENIA -DO SUKCESU!!!!!

Dzieki wielkie, ale chcialam sie jeszcze dopytac w sprawie tych rozstepow co napisalam wczesniej. Zna ktoras moze jakis SKUTECZNY balsam zmniejszajacy rozstepy???

Gość klaudis
baaaaaaardzo skuteczne na rozstępy