Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fonka

Pomozcie !

Polecane posty

Gość Fonka

jeszcze czekac czy ja mam wyjsc z inicjatywa? Chodzi mi o to czy dziewczynie pasuje zrobic pierwszy krok>? A wiem ze cos jest miedzy nami cos niewytumaczalnego. On spoglada czesto na mnie niewiem co to moze znaczyc doslownie. A moze to tylko zwidzenia. nie chce byc nachalna.

Gość kiełbasa krakowska
w dzisiejszych czasach wszystko dozwolone.Oczywiście ,ze możesz wyjsć z inicjatywą,kawa spacer,pomoc w czymś tam...nic złego:)

Gość kasiasita
jak najbardziej ,nie bądz nachalna:),ale pierwszy ktok może należeć także do kobiety;)

jasne ze mozesz wyjsc z inicjatywą, a moze on jest nieśmiały i tylko czeka na krok z Twojej strony? :D

Wyjdz z inicjatywa pokarz ze jestes na tak, ale nie rob tego za kazdym razem. Powodzenia zycze ;)

Gość Fonka
NIewiem. Ale mysle ze warto sie wziasc za to :) Nie moge go zrozumiec ale wydaje mi sie on tak jakby chcial do mnie dojsc i cos powiedziec, porozmawiac, ale cos go hamuje. Co do BMi niewiem jakie bo niemam glowy do jakis obliczen tego typu. Ale trzymam balans ;)

Gość Anonimka2007
Oczywiście, że nie ma w tym nic złego, by to kobieta wyszła z inicjatywą. Niektórzy faceci to lubią (podejrzewam,że większośc lubi, tyle, że się nie przyznają). Powodzenia :)