Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralic

Czy macie jakie sugestie? Odnośnie tematu pracy.

Polecane posty

Gość pralic

Pisze prace licencjacką o spólkach osobowych, może doradzicie mi jakiś ciekawwszy pomysł?? W pracy jest omowienie procesu powstania jak i likwidacji oraz porownanie spółek osobowych ... tj. pod katem likwidacji , wyżu, niżu, przyrostu, czy takich tam podobnych, czy wiecej jest takich spolek w wielkich miastach czy malych... jak to wyglada w danym regionie.. ... Doradzicie jak powinien byc trafnie dobrany temat temat?? :O

Gość pralic
moze jednak??

Gość pralic
Odznaczam sie wzmozona zarłocznościa.Co mi jest??? Mimo, że bardzo dużo jem, to wciąż skarżę się na dotkliwy głód, jestem przy tym bardzo niewybredna. Popęd do odżywiania nieraz u mnie jest zboczeniem, dotyczy on substancji niejadalnych, np. kredy atramentu, tynku. W psychozach zboczenia dochodzą do potwornych rozmiarów przy zanikaniu uczucia obrzydzenia. pożeram wszelkie obrzydliwości, zjadam stolec własny i cudzy, wypijajam mocz, wychylam zawartość spluwaczek, pije z muszli ustępowej, itd. Zjadam gwoździe, druty, kamienie, nożyczki i czynie to wśród wyraźnych oznak przyjemności.