Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szzozoozzzk

CZY KTÓRAŚ Z WAS ZNALAZŁA ODZYWKE DO WŁOSÓW KTÓRA JEST ZAJEBISTA?

Polecane posty

Gość szzozoozzzk

czy tylko ja jedna niemoge takowej znalezc?jaka odzywka jest naprawde super.mozecie takową polecić?

Wejdź sobie na topiki o zapuszcaniu włosów, tam znajdziesz mnóstwo różnych opnii na temat dobrych odżywek.

Gość lasksss
tez glisskur polecam .jest zajefana:)

Gość pieguska 22
gliss kur nawet fajna (mam ta do brazowych wlosow) swietne jest mleczna kallos. a poza tym cudownym dodatkiem do pielegnacji wlosow jest jedwab w plynie , jeszcze nigdy nie mialam takich mieciutkich wlosow:)

Gość lasksss
a gdzie moge kupic ten jedwab w plynie??:(

Gość lasksss
ale na allegro moze byc oszukany.

Gość pieguska 22
ja mam biosilk i kupowala w internetowej hurtowni fryzjerskiej. mozna kupic tez na allegro, albo np zamowic u swojego fryzjera, albo tez znalexc jakas hurtownie fryzjerska taka w budynku:) widzialam tez w drogerii a propos jedwab z profisilk (mala buteleczka 6 zl) ale niewiem czy dziala tak samo jak ten z farouk

Gość pieguska 22
zreszta zauwazylam ze na allegro sprzedaje m.in ta sama hurtownia fryzjerska gdzie ja kupowalam. tylko niewiem dlaczego akurat na allegro troche drozej maja niz na wlasnej stronce

ja uzywam czerwonej maseczki L\'Oreal i jest super. tylko siostra mowila ze nie mozna jej dostac w Polsce. moze ktos wie gdzie ja mozna znalezc? dodam ze mam wlosy jasny blad, maluje srednio co 3 m-ce a wlosy sa miekkie, puszyste i blyszczace :)

Gość endi
dziewczyny czy uzywacie płynnego jedwabiu na suche wółosy czy wilgne?

Gość od kiilku miesiecy
uzywam Elseve- polysk i blask- taka w rozowej tubce, super jest, a z tym jedwabiem bym uwazala, bo z pewnboscia nie nadaje sie do wlosow cienkich i delikatnych, po prostu je skleja i sa tluste, no chyba ze naparwde minimalnie... Do tego uzywam dwa razy w tyg Wax odzywke, ale na efekty jeszce musze czekac ,bo ozywam dopiero ok dwoch miesiecy

Gość pieguska 22
www.uradka.pl ja jedwab uzywam tylko na konce (z jakies 10 cm) i na takie lekko wilgotne wlosy . zadnego przetluszczania ani obciazenia nie zauwazylam

Gość CiuCiuCiukielek
Pieguska 22, pamiętasz może ile wynoszą koszty przesyłki w tym sklepie?

a ja mam fajne włosy po fioletowym sunsilku, do włosów niesfornie falujących ;)

Gość leasingggg
a ja uzywam maski dove - po każdym myciu, nie odzywki - maski - mam suche włosy - rewelacja

Gość timbim
Dla mnie mega jest maska Garniera wygładzajaca Nutrigładka, w okrągłym zielonym pudełku, ta z pomarańczową "kropką". Pachnie cudnie morelowo , ma konsystencję kremową i włosy są idealnie miękkie. Nawet mój facet, mimo, że rzadko na coś zwraca uwagę zachwyca się tym jak po niej pachną mi włosy.... W sumie wypróbowałam wszystkie odżywki Garniera i ta jest "Simply the best ".....

Gość pieguska 22
w tym sklepie jest tak ze koszt przesylki zalezy od wagi paczki. moja paczka wazyla 2 kg i za przesylke placilam 14 zl, ale ja chcialam placic dopiero przy odbiorze, wiec w tym bylo doliczone 5 zl , wiec pewnie jakbym wczesniej wplacila na konto to bym placila 9 zl.

Ja mogę polecić Pantene - lśniący kolor.Podkreśla kręcenia a włosy są lekkie.Trzymam ją 5 min na włosach.

Gość kot killer
ja sukalam dlugo czegos na suche wlosy. znalazlam loreal absolut repair kosmicznie groga 50 zl za 150 ml w salonie albo 30 na allegro. bardzo malo tego jest. na allegro kosztuje 75 zl za 0,5 l barziej sie oplaca.teraz mam dove z jedwabiem i nawet jestem zadowolona ale to jeszcze nie to.

Gość cos dziwne to..
a ja mam pantene geste i mocne. i jest super! najlepsza z tych ktore uzywałam.. polecam:)

Gość ryszarda_P
Pomarańczowa odżywka z Sunsilk. Ostatnio zakupiłam sobie też sródziemnomorski olejek do włosów z Avonu z serii Planet Spa. Też jest fajny.

ohoho! ereszcie moge komus pomoc :) otoz, wlosy mialam zniszczone, cieniutenkie, wypadaly mi jak szalone, non stop sie elektryzowaly i lamaly. KOSZMAR. wkoncu, kochane przyjaciolki, kupily mi... wosk do wlosow. wax henne tratment for hair. jakos tak to sie nazywa. NO MIOD NA MOJE WLOSY. sa miekkie, jakby bardziej grube-ale to moze byc tylko wrazenie, zdrowe, lsniace, blyszczace, nie lamia sie, nie sa takie suche i zniszczone... no dla mnie bomba... http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=2577 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=3275 jest wersja dla brunetek i blondynek

wax henna treatment for hair*