Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka84

Koncze dzis 23 lata

Polecane posty

Gość aneczka84

nawet sie ciesze, chociaz latka leca:P

Gość Kamila1979
A ja mam 28 😭

to wypijmy za Twoje zdrówko :D:D:D sto lat!!!!

Gość ja też aneczka i też 84
:) powiedz co robisz w życiu? na jakim jesteś etpaie :) ja nie pracuje, studiuję, rozstałam sie z chlopakiem, mieszkam z rodzicami :)

Gość kamila_m
ja koncze w grudniu wiec jeszcze mam 22 :P nie graluluje bo nie ma czego-stare juz jestesmy ;) pozdrawiam!!!

Gość aneczka84
Dziekuje serdecznie:) Z tej okazji sama sobie robie nalesniki od rana:D, ktore nawet postanowily wyjsc...to nieprawda, ze z wiekiem sie madrzeje:P Zrobilam licencjat z anglistyki, zaczynam nowe studia ..ekonomia.Chyba sie zarecze w tym roku, po wielu walkach i bitewakach uklada mi sie z facetem./I uwolnilam sie od toskycznej rodziny.NIe wiem czemu mi wesolo:)

Gość iks_igrek_zet
dobry wiek :classic_cool: wszystkiego najlepszego :) mi za 3 miesiące stuknie 30 więc z tymi latkami to nie przesadzaj :P

Gość fgbgfgf
moj facet mnie uderzyl normalnie mnie uderzyl mam wielkiego siniaka pod okiem i mam rozkwaszony nos.. chyba jestem w szoku jeszcze.. mowil ze nie chcial i ze to juz nigdy sie nie powtorzy.. jejku.. nie moge sie pozbierac... czy moge mu zaufac ze to pierwszy i ostatni raz

Gość aneczka84
eee trzydziestka powazny wiek:Pboje sie na razie 25, podobno rodzine powinno sie juz posiadac , jesli sie jest niewiasta:D

Gość fgbgfgf
Odznaczam sie wzmozona zarłocznościa.Co mi jest??? Mimo, że bardzo dużo jem, to wciąż skarżę się na dotkliwy głód, jestem przy tym bardzo niewybredna. Popęd do odżywiania nieraz u mnie jest zboczeniem, dotyczy on substancji niejadalnych, np. kredy atramentu, tynku. W psychozach zboczenia dochodzą do potwornych rozmiarów przy zanikaniu uczucia obrzydzenia. pożeram wszelkie obrzydliwości, zjadam stolec własny i cudzy, wypijajam mocz, wychylam zawartość spluwaczek, pije z muszli ustępowej, itd. Zjadam gwoździe, druty, kamienie, nożyczki i czynie to wśród wyraźnych oznak przyjemności.

Gość iks_igrek_zet
ja jestem "niewiastem" :classic_cool: o rodzinie na razie nie myślę :P, zresztą jestem na to stanowczo za mlody i niedojrzały :P Póki co...bawmy się :D

Gość aneczka84
hehe ale wpadka:)...do tego sa imieniny miesiaca i dluuuugi weekend, same imprezy i powody do swietowania:)