Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiacyntaaa

A co sądzicie o imieniu Anna?

Polecane posty

te z którymi miałam do czynienia niestety były niesympatyczne, mściwe, plotkary itp. acha i jedna strasznie donosiła co usłyszała czy przeczytała zaraz leciała i kablowała wrrrrrr

Gość ewaww
mi też sie bardzo podoba

Gość universalne imie
zawsze dobrze brzmi Ania ,Anka ,Anna w dodatku to imie międzynarodowe więc za granicą nikt sobie nie bedzie kaleczył jezyka..........ogólnie chyba najbezpieczniejszcze imie dla dziewczyny jak rodzice nie maja innego pomysłu

ja jestem Anka i to jest beznadziejne imię. Co druga osoba którą poznaje ma tak na imię. Już nie mogę tego wytrzymać.

ja mam na imie ania:)jestem blondynką ale szczupłą,nie cierpie jak nazywa sie mnie anka!!!!!!brr sa anie i sa anki znam pare anek i sa na serio wstrętne zawistne i nieszczere:/

ło matko i córko mam kilka koleżanek o tym imieniu i brrrr wszystkie jak leci wredne fałszywe i zajadłe drugiegi by wykończyły od razu.😠 jak widac z przykładów imie to niedośc ze popularne to w dodatku posiada cechy wredności nie cierpie tez mam jedną wybrano to potrafi pluton wykończyć a ja sie uczepi to jak pchła psiej dupy.no koszmar .nie lubie i uwazam ze to brzydkie imie Anulka , Anuisa, Ania brrrrrrżałosne.

ale grzecznie dodam że na pewno istnieją osoby o tym imieniu które sa dobre i miłe i właśnie te przepraszam za swoją wypowiedz. dodam ze z regóły wszystkie anie to kurduple z wielkimi tyłkami:D ale to moje subiektywne odczucia i niegeneralizuje wszystkich🖐️

Gość cudne
cudne imie bardzo ladne ,wszystkie Anie sa księżniczkami ,nawet te przecietene,ja znam piekna Anie

Gość wszystkie anki są idiotkami
popieram, że jak nie wszystkie to przynajmniej 90% tyc hdziewczyn to idiotki, które myślą że są pępkiem świata i są strasznie podłe... Może to i imie jak dla damy ale ja tak nigdy dziecka nie nazwe...

Gość aniaaaaaaaaaaa
Bzdura... Wszystkie Anki jakie znam są inteligentne, może za bardzo pewne siebie ale na pewno nie głupie. I tez nie grube. Nie wiem co to za ignorant wypisuje takie brednie. Poza tym imie nie swiadczy o czyjejs inteligencji czy wygladzie . Matoły...........

Gość nosze to imie od 30 lat
i ani nie jestem wredna,ani nie wlecze dupa po ziemi,ani nie jestem blondynka,ani nie jestem latwa:D Jestem spokojna,cierpliwa,wesola i wierna:) znam kilkanascie innych Anien i kazda jest inna.Nie ma to,jak zniechecac sie do kogos tylko dlatego,ze nosi takie same imie,jak osoba,ktorej kiedys tam nie lubilismy lub nie lubimy:D dziecinada i tyle. Ze zdrobnien nie cierpie formy "Aniuleczka"."Anka" jest zbyt twarde i jakies takie niemile."Ania","Anusia" moze byc;)

Gość nosze to imie od 30 lat
za granica to imie akurat jest srednio popularne,przynajmniej tu,gdzie mieszkam.

Gość zajebist e imię
symetryczne :classic_cool:

Gość dupa_bladaaa
mam siostre Anne, niezla z niej puszczalska kurwa :/

Gość ze świecą szukać
Wśród dzisiejszych przedszkolaków ze świecą szukać Ani! Chyba przez to, że wśród mam tychże przedszkolaków jest ich cała masa i imię to nieco spowszedniało. Moim zdaniem ładne i jeszcze wróci do łask!

Gość kutang kafeterii
właśnie, Ania do ruchania

Gość podszyw bazienkkki
wszystkie Anki które znam to podłe k*rwy

Gość jfjfjfjfjfjfjfjjfjfjfjfjfjfjjj
moja teściowa to Anna i jest mega wredna........nie cierpię tego imienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez przesadyzmu
Tak samo wredne moga byc Mariole, Jole lub Ewy. Wedlug mnie tez sa :-P

Gość gośćHaterAnki
Wszystkie Anki jakie znam to wredne, dwulicowe, fałszywe zołzy. Jedna taka mała blondyna, która udawała moją przyjaciółkę, odbiła mi faceta i naciągała na wszystko a druga Anka jaką znam to też niska blondyna (też udawała wielką przyjaciółkę mojej mamy) i odbiła męża mojej mamie ;// Nie polecam!

Gość gość
Anki (nie wszystkie) to puszczalskie zdziry, jedna z rolnika falszywa prostytutka, ma morde I sadlo jak jak prosie, czyli Kiszka M.,ktore puszcza zonatych delikwentow z torbami.

Gość gość
Pederastka