Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daraaa

Michał Mosiej już nie zda matury

Polecane posty

Gość Ola z Wawy
:o

Gość to i ja sie wypowiem
no tak sie własnie często konczą chore ambicje rodzicow :O.

Gość pierwsza linijka google
to są sadyści, nie rodzice brak mi słów... [ * ]

Gość wersja podana w FAKCIE
tej opiniotwórczej, uczciwej gazecie, absolutnie nie żerującej na tragedi jest na pewno prawdziwa. Wierzcie we wszystko co tam napisali. Gratuluję wam inteligencji.

To nie rodzice to chore potwory!!! Bardzo mi szkoda Michała:(

Gość coooo
faktycznie straszne jest to co sie stalo...ale wogole o jhakiej gazecie tu mjowa? FAkt? jAJA sobie robicie? Sluchajcie i wierzcie co tam pisza;/ chryste przeciez ta gazeta tylek mozna sobie jedynie podetrzec ;/ Otwierasz a tam na pierwszej stronbie napis "zabili mi corke" a pod spodem 2 linijki t5ektu - czy to jest gazeta na poiziomie? Nie saDZE. Ocknijcie sie ludzie i nie kupujcie tego scierwa!

Gość coooo
rozumiem ze to straszna tragedia - zgodze sie z tym.; Ale to co jest napisane o rodzinie czy sasiadach? Nioe bylabym przekonana do wiarygodnosci tych wywiadow dla "faktu" ;/

No powinien się uczyć by jako mgr móc zarabiać 900 pln miesięcznie. Nic tylko się powiesić.

Gość sam fakt ze
postawili go przed faktem dokonanym jest okrutny... musisz mieć piatki i koniec:O pewnie chcieli w nim znależć swoje niespełnione ambicje z młodości... moja kumpela tak bardzo sie bała co powiedzą jej rodzice jak nie dostanie sie na studia, wiedziała, ze bedzie szykanowana, poniżana i wysmiewana przez starych, ze jest tłukiem bo sie nigdzie nie dostała- poszła na filologie polską, zeby zrobic starym przyjemnośc i uspokoić sumienie... teraz męczy sie na drugim roku i jest nieszczęsliwa...

faktem rzeczywiście można sobie podetrzeć osrany tyłek :classic_cool:, umieszczają tam nie sprawdzone informacje na dwie strony... ale to nie zmienia tego, że chłopak się powiesił. gdzie byli przyjaciele? rodzice? czy nikt niczego nie zauważył??... chwilami żal mi nas wszystkich, chłopak musiał jakoś okazywać , że już nie ma siły i... to smutne...

Gość kafeteryjna geniuszka
jak glupi to niech nie zdaje. takich do roboty lopata tez trzeba. glupich nie dopuszczac do matur czy innych egzaminow.

Gość gjghfghfgh
widac ze kafeteriuszka jest tepa jak strzala.... nie chce jej sie przeczytac calego artykulu... a potem sama nie wie na jaki temat pisze... zal mi ciebie dziewczyno... najpierw przeczytaj artykul a potem mow o tym czy ktos ma isc do lopaty czy nie...

Gość gjghfghfgh
sory kafeteryjna geniuszka..... nie kafeteriuszka...

Gość koc
zachowanie rodzicow straszne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaaniaszzz
Co wy qrde wiecie????????????? nie znaliscie go a sie wypowiadacie jakbyscie byli najmadrzejsi!!!!!!! akurat ja Go znałam a ten glupi artykul czytalam chyba 1000 razy z mysla ze może jednak wyczytam os prawdziwego tam, ale skadze znowu poza samym faktem samobojstwa tam nie bylo ani jednego prawdzwiego FAKTU...bardzo wspolczuje rodzinie...a was jest mi al ze wierzycie w te bzdury

Gość rgyerytr
ale te dzieci są teraz wrażliwe :O odbieraja sobie zycie z byle powodu :O:(