Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzynka narkomanki

kuzynka narkomanka

Polecane posty

Gość kuzynka narkomanki

moja siostra cioteczna jest narkomanka, uzalezniona od amfetaminy, wczesniej brala, potem zaszla w ciaze, urodzila dziecko( w tym czasie jak twierdzi nie brala) teraz ( dziecko ma 5 miesiecy) znow zaczela brac. Z uwagi na prace ojca dziecka opiekuja sie nim dziadkowei, moja siostra mieszka razem z nimi. Chcialbym sie dowiedziec, czy jesli siostra zdecydowalaby sie na leczenie czy nie utraci praw do dziecka Moja ciocia i wojek uwazaja, ze "wyciagna" ja z tego sami, stosujac areszt domowy, ja uwazam, ze to kompletna pomylka i, ze potzrezba jej jest fachowa pomoc. Nie namwiaja jej jednak na leczenie z obawy przed pozbawieniem jej praw do dziecka.prosze o odpowiedz

Gość seboczes

Gość seboczes
Napewno musi póść na odwyk i odpowiedną terapię jak wytrzyma pierwsze 1ooo dni zaczynajac od 24 h to będzie dobrze to walka o życie. Napewno podstawa to motywacja i cel zmiany powodzenia!!!!

Gość W przyszlosc patrzaca
Mam pytankooo czy feta ma wplyw na dziecko, bo mój chłopak wciaga ja takze od czasu do czasu ale pytanie tyczy sie glownie mojego chłopaka... Czy to moze jakos wpłynąc na dziecko?

Gość kuzynka narkomanki
A CO Z PRAWNYMI REGULACJAMI DOTYCZACYMI OPIEKI NA D DZIEKCIEM?PROSZE O ODPOWIEDZ

Gość kuzynka narkomanki
UP