Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santorinii

kobiety po 30-ce są takie nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość santorinii

by nie powiedzieć obleśne :o , tylko ktoś o wypaczonym rozumie albo niedoswiadczony prawiczek może na takie coś polecieć , kochać się z takim kaszalotem to czyste zboczenie albo małżeński obowiązek ale na pewno nie przyjemność

Gość ja ona xxxxxxxxx
wypraszam sobie,mam 30,wygladam na 18 a od facetow nie moge sie opedzic..wiem ze wiekszosc 30 latek wyglada fatalnie ale nie uogolniaj....

Gość santorinii
Mam 25 lat , wciaż jestem prawiczkiem i kazdego wieczora podglądam swoją siotrę jak bierze prysznic aby chociaż zobaczyc jak wyglada na zywo cipka. Uczę sie w zawodówce odzieżowej dla pracujących.

Gość kasiasita
bzdura,

Gość uuch
druga deska,nie masz zamiaru zmienić pseudo? To takie niefajne... :o

Gość santorini
obwisłe cycki , celulit , przywiędłe ciało , rozjechana sylwetka i nieswieży zapach - 20 letnie dziewczyny inaczej pachną - według mnie kobiety za szybko sie starzeją - o takim detalu że bez makijażu żadna sie nie pokaże nawet nie wspominam :) ,a jak sie rano przy takiej nie daj boże obudzić to mozna doznać lekiego szoku , niektóre mysla że jak wpakuja w skóre pół tony kosmetyków , przybrazowią sie w solarium , nałożą jakies niemiłe tipsy ,zafarbuja włosy i schudną to beda jak 20 -ki , naiwniaczki :) wiem że sa amatorzy przejrzałych jablek ale według mnie 18-26 lat to najlepszy wiek , po 30 to juz emeryki apo 40 - czysta zgroza :P

Zupełnie jak mężczyźni po 40-tce...tyle, że oni zamiast cellulitu mają obwisłego flaka.... :O

Gość załosne jest jak kobiety
po 30 albo i starsze wmawiaja sobie ze wygladaja na 18 hehehe załosne a moze na 15 albo 16 ?

Gość po 30 stce
Po 30 stce kobiety są zadbane chodza w szpilkach pończoszkach.. ..a 20 często wygladaja gorzej brzydkie sportowe ciuchy zero kobiecości, do tego są kiepskie w łózku..

Gość EchOchAchUch
po 30 tce zgadzam sie w 100% ( a mam 22 lata ) pozdr.

Gość po 30 stce
Powiem więcej jest wiele fajnych atrakcyjnych 40 stek, wygladających na 30 stki...ale malutko przystojnych zadbanych facetów po 40 stce..

Gość no to czeka cie samotnosc
nie mozesz sie ozenic, bo jak zona przekroczy 25? Dzieci tez nie mozesz miec, w kazdym razie malzenskich, bo nie zdazysz. Biedny miś, ale kazdy zyje jak lubi.

więcej . my pod 30-stkę jesteśmy bardzo atrakcyjne dla szczyli typu 20 - 25 latek i dlaczego > :P

widuję wiele 20 z którymi nigdy bym się nie zamieniła na ciało mimo wieku :) mają duże tyłki i niezgrabną sylwetkę :) myslę że topik założyła zakompleksiona 20 :)

kobieta dojrzała po 30 tsce jak najbardziej może olśniewać,również i klasą jak i młodociana ale co kto lubi

Gość santorinii
Spuszczam się we własne bambosze :)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin