Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka złotopiórka

Komu podoba się obecna moda?

Polecane posty

Gość kurka złotopiórka

To jest przerażające! Ciuchy przypominające kawałki starych szmat w dodatku w rozmiarze XS, czyli na bardzo chude dziewczyny. Przykro patrzeć jakie badziewia teraz robią producenci. Nie można znaleźć normalnej bluzki albo spódnicy! Wszystko praktycznie w jednym fasonie! Producenci nie pomyśleli wogóle o dziewczynach noszących kobiece rozmiary, które mają wcięcie w talii i fajny biust oraz kobiece biodra. Wejdźcie do jakiegokolwiek sklepu bądź na targ! Wszystko identyczne: szmaty!

Gość _wredota_
jak widze na wszystkim czaszki, hafty czy 'zlote motywy' to zbiera mnie na wymioty :P

Gość eeeehhh
napisz mi w których sklepach jest tyle ubrań XS. proszę. ja właśnie taki noszę i nigdzie nic nie ma (jedynie cropp, orsay, i inne sklepy młodzieżowe) wszędzie są wieeelkie ciuchy, nawet to co w ubiegłym roku było xs jest teraz nieosiągalne a zeszłoroczna S to dzisiejsza XS.. kult wielkich bab, ok, ale filigranowe i drobne też muszą się w cos ubierać (smyk odpada, za wysoka jestem):O

a mnie sie chce zygac na widok butow z czubami, albo butow a\'la kierpce goralskie, a szczegolnie na widok beżowych butow, bo ten ochydny kolor kroloje teraz wsrod obuwia... Agrrrrr

Gość hfdgdfhbdfh
taa i przez nich w kompleksy popadam bo to albo dupa mi sie nie miesci albo jest cos za szerokie jak juz... :o

Gość karolajnaaa
Jeżeli chodzi o dzisiejszą modę to bleee nie chce sobie nawet przypominać widoku tych wszystkich dziewczyn chociażby w szkole ubranych w te same ciuchy, co jakiś czas tylko odróżniających się kolorem ale i tak w wymiarze: czarny, złoty i srebrny... Ach te buty baletki - okropność - zero seksu - gorzej jak babunie... stopa w nich nijak zgrabnie, ponętnie nie wygląda... Wiem, że są zwolenniczki tego typu butków, ale ja osobiście nie chciałabym ich nawet za darmo... Szkoda słów również na te swetry wielkie w grochy, którę wiszą na tych szczuplutkich dziewczynach "kalecząc je tylko"... Yhh

Gość karolajnaaa
A już nie powiem, że cena za takie szmatki jest szokująca... bo nie czarujmy się ale w lumpeksie takie rzeczy schodzą za kilka zł...

Gość karolajnaaa
hehehe ale idzmy za modą... a wyjdziemy na tym dobrze:)

Gość fregata
MNie sie jedynie podoba w dzisiejszej modzie to to,ze mzona chodzic w czym sie chce i co komu pasuje i jeszce jedno,najwazniejsze,ze nareszcie w wiekszosci miastach przestaje sie dzielic stroj na stroj na co dzien a stroj od swieta.Podoba mi sie,ze teraz nie zwraca sie takeij uwagi jak kto chodzi ubrany w niedziele i siweta.

Gość tez jestem wkurzona
na wiosne szukalam plaszcza i dupa - nawiekszy siadal mi na biodrach a monstrum nie jestem 95/60/94 dzinsow nie moge kupic bo albo takie, ze mu w polowie tylka wisza (chyba modne biodrowki) i jak sie po cos schyle to bede swiecic majtkami, albo cale upackane cekinami, haftami, wyszywankami, pierdutkami, i inszym badziewiem buty - jak z klasa i ladne to od rossiego za 400 zl, tanie buty to wioska straszne, w zwiazku z kryzysem finansowym pozostane wiec przy obuwiu zeszlorocznym koszulki - mam duzy biust ale waska talie i jak mi bluzka podjedzie na biuscie to mi brzuch wylazi a to tandetne, ewentualnie biust wylewa mi sie dekoltem Producenci - chcemy nosic ladne kobiece sukienki bo jestesmy kobietami i mamy biust, tali i biodra, nie jestem slupem ani kolumna dorycka bez przewężeń!! ubrania XS sa zabawne ale uszyjcie M i L takie jak na kobiete a nie dziwadlo "wszedzie rowne" :-O

Gość eeeehhh
"ubrania XS sa zabawne .. "wszedzie rowne" " zdziwiłabyś się:O no więc Autorko, gdzie te sklepy?

Gość merkonia
dziewczyny, nie zawsze tak jest. Mam wrażenie, że często po prostu nie mozna znaleźć tego, czego się szuka. Mam kobiece kształty, czasem rzeczywiście nie mogę sobie nic kupić - spodnie rurki itp to wszystko odpada nie tylko ze względu na brak rozmiaru. Jednak bywa że idę na zakupy i wychodzę z pełnymi torbami naprawdę fajnych rzeczy. Ale moje koleżanki chudziutkie i niskie, dla których rozmiar 34 jest czasem za duży też mają problem z ubraniami, jesli nie chcą ubierać sie taśmowo typu ,,i'm angel" lub ,,gothic" :/

Gość W przyszlosc patrzaca
Ja mam rozmiar XS i mam kobiecą figure. Mojemu chłopakowi bardzo sie podoba to i nie tylko jemu. Mam kształty, wyrózniajaca sie talie itp. Kazdy kupuje to co mu sie podoba, jesli nie lubisz sie wyrózniac to nos przecietne ubrania. Moze pokazesz jakies fotki dziewczyn z netu i ubrania jakie Ci sie nie podobaja..?