Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek oszukany

uwazajcie w londynie

Polecane posty

Gość marek oszukany

zostalem oszukany przez zydow, w polnocnym londynie (golders green). wplacilem kase za mieszkanie z gory ( 1 miesiac) , niestety stracilem cala kase. nie wiem co mam robic, jestem zalamany. zydzi zmienili zamek i ukradli moj kontrakt (wiedzieli ze nie bedzie mnie przez 3 dni). na policji powiedzieli ze oni sie tym nie zajma - nie ma krzywdy materialnej. nigdy w zyciu nie zaufam zydom , niech to bedzie dla was przestroga. stracilem mnostwo kasy, mam dlugi :O

Gość liberal- Europejczyk.
ty antysemito, faszysto, homofobie, ksenofobie .

Gość marek oszukany
tzn. powiedzieli ze to sprawa dla solicitor :O nie mam kasy , nie stac mnie na to :O

albo wez jakiegos duzego kolege albo dwoch i idz porozmawiac z bylym landlordem (to ostatecznosc)

Gość liberal- Europejczyk.
to nie mogli byc Zydzi. kazde zle opisanie Zydow to antysemityzm i faszyzm i ksenofobia i homofobia i terroryzm.

Gość marek oszukany
chcialem was tylko ostrzec, slyszalem o tym tyle ze nigdy nie myslalem ze to mnie spotka. uwazajcie na zydow w polnocnym londynie . jestem zalamany nerwowo

Gość marek oszukany
bylem juz w citizens advice tyle ze oni nic nie moga zrobic. jakas stara babcia ktora zaoferowala napisanie listu . sam przeciez pisze po angielsku. nie mam do niego adresu , landlord jest zydem ktorego nigdy nie spotkalem , koles ktory sie przedstawial jako landlord tak naprawde jest agentem ktory zniknal z pieniedzmi :O (to tez byl zyd)

Gość zbok zdzich
do Liberala Europejczyka-TY LIBERALE,EUROPEJCZYKU!!!

mysle ze powinienes uwazac w przyszlosci na wszystich nie tylko zydow. Londyn jest coraz gorszy pod tym wzgledem :(

Gość liberal-Europejczyk.
to tylko goje a szczegolnie polaczki moga takie rzeczy robic. Zydzi to porzadny , uczciwy i madry Narod. antysemito i ksenofobie jeden.

Gość do liberal-Europejczyk.
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka:o

sorry ale nie wiem co mi odbiło...wszystko przez ten mój niewypażony rzydowski ptasi murzdrzek:O

Gość marek oszukany
nigdy wiecej w zyciu nie zaufam zydom i tyle. nie moge sie na nich patrzec

wiecie ze zle opiniowanie Narodu Wybranego jest karalne?. wiec morde w kubel . i ... cenzura... to nie Zydzi tylko Angole czy Mongole .

Gość marek oszukany
ten narod zostal wybrany do oszustw i wyzyskiwania ludzi. ja juz to zrozumialem

Gość liberal Europejczyk.
czemu moderatorzy nie reaguja/ obraza sie Narod Wybrany a moderia nic. przeciez to niezgodne z prawem.

Gość marek oszukany
bo to ty lamiesz prawo mowiac ze jakis narod jest wybrany. tym samym posrednio mowisz ze narod polski jest gorszy gdyz nie jest "wybrany" . powinni cie zamknac w wariatkowie

Gość zbok zdzich
Caly sklad KCKPZR to Zydzi pod zmienionymi nazwiskami.W rzadzie Lenina,Stalina i pozniejszych.Przeczytajcie odpowiednie ksiazki to sie zdziwicie.Cale sklady rzadow Komunistycznych w innych krajach to sami Zydzi.Caly sklad PZPR to zydzi .Wszedzie pod zmienionymi nazwiskami.To samo dotyczy funkcjonariuszy aparatow bezpieczenstwa.Np.w komunistycznej Polsce czolowi UB-cy:Swiatlo,Rozanski itd.,nazywali sie naprawde calkiem inaczej.Np.Grinszpan-Kikiel.Kiedy Zydow wypedzano z calej Europy,70% calej ich populacji zatrzymalo sie w Polsce.Tu tworzono dla nich tzw.kwartaly,gdzie mogli sie osiedlac,ale wkrotce ze wzgledow glownie bezpieczenstwa p.poz.zrezygnowano z takiej formy-mieszkali z nami az do Drugiej Wojny Swiatowej.Po calej hekatombie Drugiej Wojny ci ktorzy zostali w znacznej czesci opuszczali tereny Polski,udajac sie glownie do USA.Niesli ze soba opinie o Polakach jako o bohaterach,ktorzy poswiecali wlasne zycie by ich ratowac.Niestety,tamci zza wody szybko ich uciszyli i wprowadzili obowiazujaca do dzis wersje o Polakach,ktorzy ich "sprzedawali",pomagali Niemcom mordowac,lub nawet robili to sami jak np.w Jedwabnem.Mowi sie do dzis o "polskich obozach koncentracyjnych".Zamiast wdziecznosci i szacunku inne narody wspolpracuja z Zydami w tworzeniu antypolonizmu.Jestesmy juz dzis atakowani przez inne narody w tej kwestii.Wytlumaczenie jest jedno.Nieczyste sumienie.Autorzy tych oszczerstw wiedza to,czego niestety nie wie znaczna czesc Polakow.Tylko Polacy nie poddali sie Niemcom ani z nimi nie kolaborowali.Tylko Polacy nie napadali swoich sasiadow. Sto dwadziescia trzy lata zaborow-1795-1918.Podnieslismy sie-sami-Pilsudski.I jedyne 20 lat wolnosci i znow.Napadnieci .Tym razem z obu stron.Cios w plecy.Ponieslismy nieobliczalne straty.Wymordowano nasza elite,ktorej nie mamy do dzis.Ilu naszych braci i siostr zginelo bestialsko zamordowanych przez niemiecka bestie.......A dzieci.............. Rozkradziono lub zniszczono dorobek calych wiekow naszej kultury narodowej.To co zostalo do 44 zniszczyli lub ukradli sovieci.Wywozili na Wschod wszystko,co przedstawialo jakakolwiek wartosc.Nie tylko fabryki,ale nawet tory kolejowe.Mordujac Polskich patriotow-jednoczesnie wprowadzali komunizm.Czesi oskarzaja nas o Zaolzie.Otoz Zaolzie zawsze bylo polskie az do 1919 r.Wtedy to po napasci Lenina na Polske rzad nasz zamowil bron we francji.Pamietajmy ze to czas odzyskania niepodleglosci(1918).Zaladowano bronia pociag i wyprawiono go w droge przez teren Czech.Ci zgodzili sie go przepuscic,ale gdy my przekazemy im...Zaolzie.Bez tej broni nie mielibysmy zadnych szans.Dalismy Zaolzie-nie mielismy wyjscia.Pozniej Ten sam Pilsudski odebral co nasze.To Cala prawda na ten temat.Czesi i pisarze historii (nie mylic z historykami np.z gazety wybiorczej) pamietaja tylko nam Zaolzie-Czechom ich szantazu w obliczu smiertelnego zagrozenia dla nas Polakow ale i dla calej Europy(haslo sovietow:po polskim trupie cala Europa nasza)jakos -nie???Czy nie mamy powodu byc dumnymi z naszej historii?A dlaczego Polacy maja najnizsza w Europie samoocene?Przez ostatnie 17 lat niektorzy bardzo mocno nad tym pracowali.Naprawde przykladali sie rzetelnie do wymyslania oszczerstw praeciw nam-Polakom.Nie wiecie ktorzy?A prawda-zapomnialem-wy namietnie czytacie te oszczerstwa,ale co gorsza--wierzycie!!!Dlaczego?Bo nie czytacie ksiazek historycznych.Jakby nie bylo czego.Jakie to przykre...

Gość Gdyby twoja głupota
umiała fruwać, ty na pewno szybowałbyś jak orzeł DO MODERATORóW Proponuję zlikwidować ten kretyński topik