Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szra mycha

Kilka godzin do imprezy! Jak z szarej mychy zrobic sie na bostwo?

Polecane posty

Gość szra mycha

i chcoiaz raz zlapac spojrzenie jakiegos faceta:( wlosy sredniej dlugosci, odstajace na wszystkie boki chuda, dlugi nos, wzrost 174 porady prosze!!!!

Po prostu zrezygnuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szra mycha
by mnie ktoś zechcial na tej imprezie" zrobic' by mu do mnie stanąl

Gość szra mycha
:(

Gość szra mycha
podszyw to wyzej!

Gość szra mycha
a bez mini sie nie da? nie moga byc spodnie?jakos tam dziewczyny sa wspodniach i maja powodzenie:(

Az tak kiepsko z Tobą ???????. brak Ci sexu???????? Ależ to smutne ..................................

Gość szra mycha
nie, nie-o to chodzi aby chcoiaz raz czuc sie zauwazona! tak troszke, tycie, tycie:(

a jak spodnie to mega wąskie rurki ... do tego baleriny bądź szpilki ...

Gość szra mycha
to ja juz nie wiem, inne tam maja na sobie normalne spodnie i maja powodzenie:( dobra naloze rurki, bede wygladala jak patyk

Gość pyzaty Lutek
sie opryskaj jakiem deodoro spirito by te no feromony byli. to moze i Cie ktuś zekce?

ja jestem wyższa od Ciebie 6 cm i nosze rurki... nie wyobrażam sobie mieć na sobie innych spodni

Gość pyzaty Lutek
albo jak rowny z rownym obal z chopakamy z imprezy belta to Cie zaakceptuja a moze nawet zabolcuja?

Zależy gdzie idziesz:) Ja proponuję obcasy, do tego ładnie leżące spodnie, proste, biodrówki. wbrew modzie możesz pokazać płaski brzuch :P i do tego jakaś cieniutka, lekka bluzeczka, najlepiej odsłaniająca ramiona i obojczyki :D wytuszuj rzęsy czarnym (ewentualnie brązowym) tuszem i mocniej podkreśl oczy albo usta. Podepnij włosy do góry, jeżeli Ci do twarzy, to możesz załozyć opaskę tak, alby luźne kosmyki delikatnie wymykały się z podpięcia. Użyj słodkich perfum (faceci np. nie lubią zielonej herbaty, którą ja osobiści uwielbiam :P), załóż zwisające kolczyki, zadbaj o paznokcie, załóż bransoletki :) Idź na parkiet pewnie i z uśmiechem. Tańcz. Baw się. Rzucaj zalotne spojrzenia. Zaraz ktoś się przyczepi.

Gość to wez dżinsy
do nich jakis fajny pasek, super top z dekoltem i odslaniający brzuch, wyprostuj włosy... jeśli nie masz prostownicy to lec szybko pożycz od kumpeli jakiejś:) albo ostatecznie na szczotce susząc suszarką wyprostuj... Trzasnij sobie jakis odjazdowy make up:) może efekt przydymionych oczu:P:P perfumki, szpilki i jazda:D

ja mini zakładam tylko jak jestem na wakacjach nad morzem ... nie zakładam mini na imprezy bo jest nie wygodna do siadania ... pozatym moja pupa zgrabnie wyglada w rurkach ;)