Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze a

Moj byly to frajer!!!!

Polecane posty

Gość nienawidze a

jednoczesnie kocham tego pajaca,czemu to tak jest.Nie dosc,ze mnie ranil,to nadal to robi.Nie bede opisywala calej historii bo to troche by mi czasu zajelo,a i tak pewnie byscie tego nie przeczytali takze napisze tylko jaka jest obecna sytacja.Wiec tak z moim bylym jest to troche dziwne,ze tak powiem.Praktycznie sie nie widujemy,nie piszemy do sebie itp jedynie ja chce sie spotkac lub on.Gdy jesyesmy razem na imprezie,zawsze dochodzi do przytulanek,pocalunkow itd.Zachowujemy sie wtedy tak jakbysmy byli razem.Na drugi dzien jest jak co dzien...Nie raz gada mi rozne rzeczy,ze mu zalezy,ze mysli o mnie a nawet teskni (choc jak mowil,teskni za wszystkimi)Gadal,ze ostatnio sobie zajechal samochodem na moj przystanek z ktorego doskonale widac moje okna.Niewiem po co mi to mowi,i tez robi.Nigdy nie moglam go rozgryzc i nadal nie udaje mi sie tego zrobic,choc nie znamy sie rok ani dwa.Mam nadzieje,ze ktos mi chociaz doradzi a moze i potrafi sie go zrozumiec.Jezeli cos jest nie jasne,prosze pytac.W kazdym badz razie dziekuje za zainteresowanie :)

Gość nienawidze a
ale te slowka to nie w moim kierunku koles.A nie pytalam Ciebie o zdanie tylko kobiet,takze jakim prawem wchodzisz i mnie obrazasz???

Gość lucky strike////..
buahahaha Elegancki Pan dobre:D

Gość majka38
Często tak bywa ze nienawiść i miłość idą w parze.A tak w ogóle to dlaczego sie rozstaliście

Gość nienawidze a
Bylismy ze soba z jakies 2 lata temu niecale pol roku,i mowim zdaniem zerwalismy ze soba przez glupote.Jego byla mi zamroczyla.Podobno jakbyl ze mna,spotykal sie z nia.Po jakims czasie wrocilismy do siebie i znow sie rozstalismy,przez moja glupote.Jak on caly czas twierdzi,nie wie co czuje.Ale nie rozumiem czemu zawsze on zaczyna sie do mnie przytulac itp skoro mnie nie kocha.Moze zyje wspomnieniami,to ze bylismy razem i bylo mu wtedy dobrze.Czesto do tego wraca

Gość jerbamate
mój były to też frajer :)

Gość nienawidze a
widze,ze nie tylko ja mam takie zle zdanie o moim bylym.Moze cos wiecej napiszesz,skad u Ciebie takie okreslenie?

Gość jerbamate
nie daj sie nabrać na sztuczki frajerów, bedzie cie przytulał, opowiadał bajery itd, a prawda jest taka, ze liczą sie konkrety a nie pieprzenie trzy po trzy ja to skończyłam po roku takiego szarpania sie bez sensu i żałuje, że straciłam ten rok teraz mam kochającego faceta , który jest pewny tego co do mnie czuje i jestem szczęśliwa

Gość nienawidze a
Dziekuje za mile slowa :)Masz racje to jest bezsensu i mimo,ze to ciagle sobie powtarzam to nadal wchodze w cos co nie ma przyszlosci.Chcialabym miec tego kogos,aby moc sie przytulic i zapomniec o nim.Zazdroszcze Ci :)Moj byly to jak mialam faceta to potrafil z w dniu kobiet z roza do mnie przyjechac,przez co mialam problemy.No a teraz jakos cisza...ach Ci faceci

Gość jerbamate
no już po tym jego zachowaniu widzisz, że to zwyczajny dupek a takich sie trzeba pozbyć definitywnie poznasz wartościowego faceta i bedziesz szczęśliwa pamietaj, lepiej być samej przez jakiś czas niż być z byle kim, frajerem i dupkiem życze dużo szczęścia, pozdrawiam :)

Gość nienawidze a
Tylko z tymi facetami to ciezko :-/ Szukam i na nic trafiam na samych debili.Niewiem moze tylko takich przyciagam.Moze nie przyszla jeszcze kolej na mnie... Pozdrawiam i dziekuje :)

Gość odswiezam

Gość ewassss
wspolczuję naprawdę :(

Gość ewassss
sorki ale nie zagladam na to forum zycie uczuciowe, bo bardzo mnie to doluje :( wybacz ale spadam stąd :*

Gość dam ci rade
zapomnij o nim bo nie warto Pozdrawiam

Gość sdfkjalk
chyba troche sie nie szanujesz.... :O jak alkohol, imrpezka, to i rozklapiocha gotowa do rżnięcia, a normalnie, jak codzienosc i nuda , to nie? to troche tak jakbys byla zapchajdziura, nie ma innej to przelece ta.... :O jak pozna inna, przeryczysz kilka nocy w poduszke, i potraktuje cie jak powietrze....ale twoje zycie

Gość nienawidze a
Szanuje sie i nie jestem zadna puszczalska.A on dobrze wie,co do niego czuje i powiedzialam,ze nie chce aby tak dalej bylo.Nie raz bylo,ze mial pecha bo go zlewalam-szkoda tylko,ze dalej taka twarda nie bylam.Niestety milosc robi swoje :-/

Gość trele moreletrele
Moja droga, on sie Toba bawi. Bawi go to, ze kiedy tylko chce jestes na jego zawołanie, całujesz, pieścisz. Bedzie wstawiał Ci bajeczki o podjezdzaniu pod Twoje okno, a Ty łykasz to wszystko. naiwna jestes.

Gość Robi 72
Nie twoj były jest frajerem tylko z ciebie to zupełna frajerka. Odnosze wrażenie, że dla ciebie wazne są spodnie, a jakie ... to jest niewazne. Nie szanujesz się dziewczyno i na pewno nikt ciebie nie bedzie szanował. Jestes na jego skinienie palca ... zal mi ciebie, bo on ma ciebie głęboko w .....

Gość A ty zachowujesz
się jak zwykla szmata Trochę honoru dziewczyno, pamietaj o tym HONOR

Gość Ale ty
jestes zapatrzona w siebie, moze ściągni różowe okulary i troche pomysl jak się zachowujesz, myslenie nie boli Jak mozna dac się tak traktowac od byle dupka, na co liczysz

Gość to raczej ty
jestes frajerka :-D