Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zieelona

JAK wam sie podoba moja suknia??? jaki bukiet?

Polecane posty

Gość zieelona
slub w pazdzierniku :-)

Gość Tuttifrutti82
Ja jestem osoba bardzo szczupla, waze 45 kg do wzrostu 170 i nie moglam dobrac na siebie sukienke bez ramiaczek, wcale nie z powodu wylazenia tluszczu, ale z powodu chudych koscistych ramion...Strasznie to wygladalo. Dlatego wybralam suknie z koronka na ramionach i z pokaznym dolem, zeby mnie pogrubil. Generalnie jestem zdania, ze tego dnia panna mloda, musi byc widoczna, tzn. musi sie rzucac w oczy. Ta sukienka nie ma w sobie nic z nonszalancji. Jest prosta i bardzo skromna. Zeby byc zauwazona w niej, trzeb amiec rewelacyjna figure top modelki. Ja wybralam suknie lososiowa, juz sam kolor dodaje uroku, koronka jest tez lososiowa ze zlotymi dodatkami. Na glowie tylko diadem, zero dodatkow, zeby nie przesadzic. Wygladam w niej jak ksiezniczka, a nie kopciuszek. Tak to sobie moge wygladac na co dzien. Ale to moja opinia. Co do byukietu to radze biale kwiaty z dlugimi zielonymi lisciami, fantazyjnie upiete w bukiet. Mam przykladowe zdjecie w magazynie mody slubnej, pasuje idealnie do wybranej przez Ciebie sukni. Ale osobiscie uwazam, ze jest za skromna.

Gość tuifruti
widocznie jestes fanka bezowatych sukni, wiesz ja uwazam,ze mloda powinna promieniowac wlasnym urokiem i byc ubrana a nie przebrana, schowana za tysiacami koronek i marszczen>

Gość hehhehehe
A co ma łosoś wspólnego z beżem?:) najwazniejsze , ze Ty jestes wybitna jednostka nie wymagajaca zadnych poprawek swojej urody:) Gratulacje

Gość wowow

Gość nie nie nie
niepodoba mi sie

Gość aronka
ladna, skromna, podkreslajaca urok mlodej

Gość Akislaw
ja polecam dodac troche koloru bordowego :) tzn zalzy komu pasuje, jaka ma kanacje itp itd... jak bym mial fotke to moge doradzic :)

Gość zieelona
Akislaw a do czego ten bordowy? jesli chodzi o kolor wiazanki to jestem jak najbardziej za.. choc wiekszosc sugeruje kremowe roze, jestem za ozywieniem sukni bukietem. Jestem brunetka z raczej ciemna karnacja.

Gość piękna suknia
tylko zrezygnowałabym z tego kwiatka na ramieniu

Gość niezla

Gość Lady Macbeth
Mnie sie ta sukienka nie podoba, przypomina mi "szałową" studniówkową modę (tylko w innym kolorze). I jeszcze ten gorset wiązany na szyi. Zrezygnowałabym przynajniej z tych wszędzie poupinanych kwiatów.