Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmmmmaaa

CZY JEST MOZLIWE ZE WŁOSY ROZJASNIONE KIEDYS WODA UTLENIONĄ DA SIE URATOWAĆ??

Polecane posty

Gość kmmmmaaa

5 lat temy rozjasnialam włosy wodą utlenioną i miala msliczny miodowy kolor..serio..nie byly jak jajecznica ale sliczne ..kolezanki pytaly co t oza farba super a ja klamalam ze nie pamietam..:) i teraz po latach włosy ciagle mi wypadają ..czy jest mozliwe to ze kiedys bedą zdrowe naprawde?i zenie spalilam cebulek włosowych:(:(buu

Gość kmmmmaaa
NIGDY NIE B EDĄ ZDROWE BO SPALILAS CEBULKI WŁOSOWE :(NIESTETY!

Gość DO kmmmmaaa
SORKI MIALO BYC DO KMMAAAAAA

Gość no jaja sa
a mozna tak spalic cebulki?

Gość dfdfdfd
no niestety można i to nieodwrotnie..potem łysina..moja sąsiadka tam miala:(

Ja jak miałam 15 lat używałam wody utlenionej do włosów przez pare mc raz w tyogdniu , miałam śliczny kolor włosów i byłam zadowolona .. do czasu , włosy mi się po maxie osłabiły , zrobił się puszek więc odstawiłam tą wode , minął rok a mi się znowu zachciało blodnu i zaczęłam się farbować , najpierw jeden , raz potem drugi i trzeci i doprowadziłam do tego że moje włosy jeszcze bardziej się zniszczyły , zaczeły się kruszyć , woógle nie chciały rosnąć .. byłam załamana , nic mi nie pomagało , żadne odżywki , nic ... koleżanka poradziła mi Inevve Loreala (nie wiem czy wpisałam dobrą nazwe, to są tabletki na gęstość włosów , kosztują 80 zł ), stosowałam je przez 6 mc i moje włosy wzmocniły się , zaczęły rosnąć małe włoski przy skórze, po tej kuracji zaczęłam stosować olej rycynowy z żółtkiem i do dziś raz w tygodniu nakładam taką papke na włosy ,zakładam czepek i 2 czapki zimowe (chodzi o rozgrzanie) i chodze w tym 3-4 h a potem myje głowe normalnie szamponem i układam , do tego czasem stosuje odżywke wax . . naprawde jest znaczna poprawa , moje włosy przez rok wzmocniły się , zaczęły normalnie rosnąć , moge zrobić sobie w końcu kucyka i nie jest on mały i cienki ..

widze zrobilas to co ja, najwieksze glupstwo. Niestety mimo wszystko nie odratowalam, to co bylo rozjasniane juz scialam dawno. dzieki bogu kilka pasemek ale duzych